profimedia-0808999589 Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Šport

Odbojkarji Krke pričeli s pripravami na novo sezono

Piše: R. K.

Čas objave:
22.08.2022 09:06

Novomeški odbojkarji so v ponedeljek, 15. avgusta, pričeli s pripravami na novo sezono. Igralce je vodstvo kluba pozdravilo na uvodnem sestanku, nato pa so fantje že opravili prvi skupni trening pod vodstvom Jerneja Rojca, ki z letošnjo sezono prevzema mesto glavnega trenerja, in Josipa Radakovića, ki bo še naprej skrbel za telesno pripravo. V vlogi fizioterapevta bo nadaljeval Aleš Vidmar. Novomeščani bodo letos nastopali v 1. B Sportklub odbojkarski ligi, sezono pa bodo odprli 5. oktobra.

Krkaši bodo v novo sezono krenili s kar nekaj kadrovskimi spremembami. Tomislava Mišina bo na mestu glavnega trenerja nasledil Jernej Rojc, ki je v minulih letih opravljal vlogo pomočnika trenerja in vodje mladinskega pogona. Prišlo je tudi do sprememb v igralskem kadru. Iz kluba odhajajo ali bodo prenehali z igranjem Žiga Čopi, Toni Travnik, Fran Peterlin, Tit Jaklič, David Renko in Mario Koncilja. 

Novomeškim odbojkarjem se pridružujejo Martin Kosmina, Tilen Pušnik in Jure Vidmar. V Novo mesto se vrača domačin Martin Kosmina, nekdanji dolgoletni kapetan Krke, ki bo v ekipo vnesel dodatno mero izkušenj in stabilnosti. Poleg njega v Krko prihaja tudi mladi in obetavni Tilen Pušnik. Gre za 196cm visokega nekdanjega mladinskega reprezentanta, sicer igralca Calcita, ki je bil lani posojen v Triglav, letos pa bo nadaljeval v dresu Krke. Tilen se sicer dobro znajde na mestu sprejemalca, lahko pa zaigra tudi na mestu korektorja. Ekipi se priključuje tudi Jure Vidmar. Jure prihaja iz mladinskega pogona Krke. Že lani je drugi del sezone treniral s prvo ekipo, letos pa stopa v čevlje sprejemalca.