zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Vedran Mlikota Njena.si

Botri: Ste videli, kaj se je zgodilo z Vinkom ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Šport Novo mesto

Odbojkarji SEŠTG med najboljšimi

Piše: Radio Krka

Čas objave:
19.01.2017 19:17

Danes se je v ŠD Leona Štuklja odvijalo četrtfinalno tekmovanje v odbojki za dijake, odbojkarji Srednje elektro šole in tehniške gimnazije so s polnim izkupičkom fanatično borbenostjo napredovali v polfinale.

V četrtfinalu državnega tekmovanja v odbojki, za razliko drugih tekmovanj v ekipnih športih, napreduje samo prvouvrščena ekipa. Za favorite so veljali dijaki Gimnazije Šiška,ki so gladko odpravili Gimnazijo Kranj. Prava poslastica je bil tako zadnji obračun, med našimi fanti in gosti iz Ljubljane. Po 3 nizih, na krilih publike, je domačim odbojkarjem od prvega izgubljenega niza s fanatično igro uspel preobrat, v zadnjih točkah odločilnega niza pa so zbrano in preudarno zaključili srečanje z 2:1.


Rezultati:

SEŠTG NM : Gimnazija Kranj (2:0)

Gimnazija Šiška : Gimnazija Kranj (2:0)

SEŠTG NM : Gimnazija Šiška (2:1)



Izjava kapetana Anžeta Borina, SEŠTG

Že na začetku turnirja smo se zavedali, da nas čaka zelo težko delo, praktično misija nemogoče, ker ima ekipa Šiške v svojem moštvu kar nekaj članov državne reprezentance. Mi se tega izziva nismo ustrašili, verjeli smo vase, v svoj uspeh in pustili srce na igrišču. Mislim, da se zasluženo veselimo uvrstitve naprej. Čestital bi ekipi Šiške za borbo, ampak na koncu, kot kaže ni zmagala kvaliteta, ampak naše srce. Hvala tudi navijačem, ki so nam pomagali.


Izjava mentorja Bojana Jakliča

Mislim, da ene dve leti ni bilo v tej dvorani take tekme, borbe in vzdušja. Fantje so odigrali res dobro in se niso ustrašili. Na svojo ekipo sem izjemno ponosen, vesel in zadovoljen, da smo pokazali srce, glavo in razum, da smo bili zbrani. Bili so težki trenutki, a smo vseeno odigrali vrhunsko tekmo, vsekakor pa so bili tudi naši nasprotniki del tega spektakla. Mislim, da si bi tudi oni zaslužili uvrstitev v nadaljnje tekmovanje. Posebno bi se rad zahvalil tudi navijačem, ki so bili eden izmed odločilnih dejavnikov in močno pomagali ekipi do zmage in uvrstitve v nadaljnje tekmovanje.