sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

Šport Šempeter v Savinjski dolini

Odbojkarji SIP Šempeter premagali Krko

Piše: Radio Krka

Čas objave:
04.02.2017 20:28

Odbojkarji SIP Šempeter so v 17. krogu 1. DOL za moške premagali Krko s 3:1 (12, -23, 21, 19).

Odbojkarji SIP Šempetra so v četrtek igrali tekmo evropskega pokala challenge, a ne z najmočnejšo postavo, trener Sebastjan Cilenšek je nekatere nosilce spočil, kot je sam dejal zato, ker mu je prvenstvena tekma s Krko pomembnejša, točke pa so za njegovo ekipo v boju za obstanek nujne. In začetek je kazal na to, da bi se mu lahko poteza obrestovala. Njegovi varovanci so tekmo začeli poletno, si z odličnimi servisi hitro priigrali visoko prednost 4:0 in 13:3, niz pa mirno pripeljali do konca.

Toda v nadaljevanju jim ni šlo več vse po načrtih. Gosti so popravili svoj sprejem, vzpostavili ravnotežje in drugi niz je potekal v izenačenem boju. Dolenjci so v končnico stopili s prednostjo dveh točk, domači so izenačili na 23:23, toda zadnji dve točki izgubili, tako da sta bili ekipi spet na začetku. S tem pa negotovega boja ni bilo konec, saj sta se tudi v tretjem nizu ekipi menjavali v vodstvu, nobena si ni priigrala večje prednosti, niz pa je spet odločila končnica. V njem so bili tokrat bolj zbrani Šempetrani.


Začetek četrtega niza je bil bolj po željah Krke, ki je vodila s 6:3, do 14:13 pa za točko, nato so domačini ujeli priključek. Najprej so izenačili, ko pa so prišli do prednosti z 21:19, so Šempetrani dobili še nekaj dodatne energije, Novomeščani pa priključka niso zmogli. Domači so povedli s 24:19 in zlomili goste že s prvo zaključno žogo.