nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Šport Logatec

Osem medalj za NTK Krka

Piše: Radio Krka

Čas objave:
13.02.2017 05:13

V športni dvorani v Logatcu je včeraj potekal 4. MRNZT turnir v organizaciji domačega namiznoteniškega kluba. V močni konkurenci je nastopilo tudi štirinajst mladih igralcev iz NTK Krka, ki so novomeške barve dobro branili in skupaj osvojili osem medalj.

Pri dečkih so nastopili Andraž Zupančič, Janez Jedlovčnik (4. -5. razred), Jaka Golob, Martin Oberč (6. -7. razred), Mitja Omerzel, Domen Zupančič (8. – 9. razred), Jožko Omerzel, Božič Aljaž, Domen Rolih, Vid Zabukovec (dijaki). Deklice: Lana Slatinšek, Tija Kastelic (2. – 3. razred), Zara Judež (4.- 5. razred) in Kim Kastelic (6. – 7. razred).
Igralce so na turnirju spremljali in jih na tekmah vodili trenerji Dušan Pezelj, Tilen Novak in Uroš Slatinšek. Kljub temu da so zaradi bolezni nekateri ,,krkaši,, ostali doma, je novomeška ekipa uspešno igrala in skupaj osvojila osem medalj.

Zlati so bili Jožko Omerzel pri dijakih, Lana Slatinšek pri deklicah. Nov mejnik je dosegel Domen Zupančič, ki je tokrat ob spodrsljaju Mitje Omerzela v polfinalu uspel pozlatiti svoje ime. Srebro so osvojili Kim Kastelic in presenečenje turnirja Andraž Zupančič. Poprej je nekajkrat tekmovanje zaključil tik pred stopničkami, na logaškem turnirju pa je z borbeno igro in dobrimi FH spini prišel vse do finala. In kdo je prišel do bronaste kolajne? Mitja Omerzel in Tija Kastelic. Pohvaliti je potrebno tudi Martina Oberča in Jaka Goloba, ki sta za las ostala brez medalje.