nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Šport Otočec

Po dveh zmagah v četrtfinalu z Nemci

Piše: Radio Krka

Čas objave:
22.09.2016 05:02

Tekmovalna bera končanega prvega dne 18. mednarodnega prvenstva Slovenije za mladince, mladinke, kadete ter kadetinje je za prvo slovensko ekipo odlična.

Darko Jorgić, Erik Paulin, Tilen Cvetko in Peter Hribar so igrali zelo dobro. Kot smo že poročali, so se dopoldan v l. kolu pomerili s povprečno državno vrsto Bolgarije in jo odpravila 3:0 (Jorgić, Cvetko, Pavlin). Drugo kolo je bilo nekoliko bolj zanimivo, predvsem zato, ker je Darko Jorgić v boju z Jakovom Jakelićem zaostajal 0:2, a nato z zbrano igro postavil vse na svoje mesto (tretji set 11:1). Mešano ekipo, ki so jo sestavljali po en igralec Srbije, Črne gore in Hrvaške, so naši fantje odpravili s 3:1. Pomembno zmago v tem srečanju je prispeval Peter Hribar.

Danes čakajo domače igralce zahtevnejše tekme. Četrt finale se začne ob 9. uri, ko se bo domača četverica za vstop v polfinale (bo 13.40) pomerila z ekipo Nemčije. Na papirju je reprezentanca Slovenije favoritka. To pa pomeni, da se bo v polfinalu najbrž pomerila z zelo močno »mix ekipo« Tajpej-ZDA. V primeru zmage čaka Darka Jorgića, Erika Paulina, Tilna Cvetka in Petra Hribarja finale, oziroma vrsta Japonske. Finalni boj bo ob 18:30.