franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Šport

Podelili pokale in medalje najboljšim

Piše: R.K.

Čas objave:
03.04.2023 08:27

Minuli petek je bila v Žužemberku podelitev pokalov in medalj najboljšim ekipam in posameznikom v letošnji ligi pikada Ob Krki 2023. To je bila že 6. sezona, sodelovala pa so Društva upokojencev Žužemberk, Dvor, Dolenjske Toplice, Straža, Uršna sela in Prečna.

Zaključno prireditev je tokrat organiziralo Društvo upokojencev Žužemberk, rezultate pa je obdeloval Jozo Andrijanić. Pokale in medalje sta podeljevala župan Občine Žužemberk Jože Papež in športni referent Miha Kastelic. Skupaj je nastopilo 73 tekmovalk in tekmovalcev v desetih kolih.

Končni rezultati so sledeči:

Ekipno ženske: 1. mesto DU Prečna, 2. mesto DU Dvor in 3. mesto DU Uršna sela. Posameznice pa so se uvrstile na 1. mesto Milena Iskra DU Prečna, 2. mesto Milena Rauh DU Uršna sela in 3. mesto Vlasta Jaklič DU Žužemberk.

Ekipno moški: 1. mesto DU Uršna sela, 2. mesto DU Prečna in 3. mesto DU Dolenjske Toplice. Med posamezniki pa je osvojil 1. mesto Drago Celič DU Uršna sela, 2. mesto Drago Šulc DU Prečna in 3. mesto Filip Košir DU Prečna.

Po končanem uradnem delu razglasitve je vse navzoče prav lepo nagovoril župan Občine Žužemberk Jože Papež. Pohvalil in čestital je vsem udeležencem za dosežene uspehe in tako množično udeleževanje upokojencev v športu. Član DU Prečna Drago Šulc se je v imenu vseh tekmovalk in tekmovalcev zahvalil Društvu upokojencev Žužemberk za organizacijo tokratne lige in seveda Občini Žužemberk za moralno in finančno podporo Društvu upokojencev Žužemberk.

Sledilo je še druženje ob malici in izmenjavi mnenj in izkušenj iz tekmovanj. Dogovorili so se tudi, da z ligo nadaljujejo že to jesen. Organizator pa bo Društvo upokojencev Dolenjske Toplice.