franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Šport

Poletje na "Kuglu"

Piše: Jerman Damjana,

Čas objave:
28.07.2022 07:53

V okviru poletnih aktivnosti, ki jih izvaja KD Vodnjak pod imenom »POLETJE NA KUGLU«, se velika pozornost posveča raznoliki, ne le kegljaški, športno-rekreativni dejavnosti za svoje člane ter občane ožje in širše regije vseh starostnih kategorij.

Tako so v juniju in juliju prvič izvedli Športno rekreativni turnir v kegljanju na vrvici. Turnir je potekal v Podturnu, na kegljišču Društva upokojencev Dolenjske Toplice.

Vodja turnirja Jože Zupančič je zabeležil nastop enajstih ekip. Povedal je, da je bilo vzdušje na tekmah zelo dobro in seveda tudi tekmovalno, čeprav je bila večina tekmovalcev neizkušenih. Kegljišče je pokrito in v senci, tako da udeležence ni motila velika vročina.

Gostitelju DU Dolenjske Toplice se KD Vodnjak zahvaljuje za užitke na lepo vzdrževanem kegljišču in se veselijo novega druženja, tokrat na našem ''Kuglu'' v Novem mestu.

Minulo soboto pa so se člani KD Vodnjak že tretjič družili z blinarji iz Semiča. Na njihovem igrišču Kot pri Semiču so se preizkusili v balinrski igri. Dogovorili so se, da jim bodo obisk vrnili na kegljišču Vodnjak.