nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Šport Trebnje

Pred rokometaši Trima iz Trebnjega najpomembnejša tekma v sezoni

Piše: RK Trimo Trebnje

Čas objave:
06.03.2021 09:01

Gostovanje pri Gorenju Velenju, tekmecu v boju za naslov državnega podprvaka, ki letos igra odlični rokomet, a moštvo Uroša Zormana je pred obračunom optimistično in napoveduje boj do zadnje sekunde.

Trebanjci so v tem tednu končali z nastopi v evropskem tekmovanju za letošnjo sezono. Od EHF Lige so se poslovili z odliko ter madžarsko Grundfos Tatabanyo v pomlajeni zasedbi premagali z rezultatom 32:28. Zdaj se misli popolnoma usmerjajo v Ligo NLB, kjer je potrebno ohranjati konstanto ter na koncu sezone priti do doseženih ciljev.

Gorenje Velenje že dolga leta spada med najboljše slovenske rokometne klube. Pohvali se lahko tudi z igranjem v EHF Ligi prvakov, zadnje sezone pa v čedalje bolj pomlajenih zasedbah meša štrene tik pod vrhom Lige NLB. Letos pod taktirko Zorana Jovičića igra vrhunski rokomet, še vedno pa ostaja v igri za naslov EHF pokala. V soboto bo šlo v velenjski Rdeči dvorani zares, in sicer obračun med rivaloma v boju za 2. mesto državnega prvenstva.


Uroš Zorman, trener RK Gorenje Velenje: “Čaka nas najpomembnejša tekma sezone. Gorenje Velenje trenutno igra v odlični formi. Za zmago bomo morali dati maksimum, hkrati pa verjamem, da bo to rokometni praznik v Rdeči dvorani in naj tokrat zmaga rokomet.”

Srečanje me velenjskimi osami in trebanjskimi levi se danes, 6. marca, v velenjski Rdeči dvorani prične ob 18.00, s prenosom na TV Sport Klub.