zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Šport

Predsednica izpolnila obljubo, Kristijan Koren razrezal torto

Piše: R.K.

Čas objave:
08.07.2022 12:40

Na velodromu v Češči vasi, kjer domujejo novomeški kolesarji, je bilo včeraj živahno. Zbrane kolesarje članskega moštva, člane upravnega odbora, trenerje in ostalo osebje KK Adria Mobil sta nagovorila direktor Bogdan Fink in predsednica Mojca Novak.

Oba sta fantom čestitala za odlične rezultate ob koncu prve polovice letošnje kolesarke sezone, izpostavila pomen moštvene povezanosti in sodelovanja ter vrednot trdega dela, ki prinašajo vrhunske rezultate. Visoki in ambiciozni cilji so tudi obveza do vseh sponzorjev in podpornikov kluba, tako da tudi v nadaljevanje sezone gledata optimistično, saj sta prepričana, da bodo kolesarji pokazali,  da lahko s predanostjo, vztrajnostjo in zvrhano mero optimizma, posegajo po najvišjih mestih na dirkah, ki jih še čakajo.

Torta2 (1).jpg
Kristijan Koren razrezal torto
Adria mobil cycling
Predsednica Mojca Novak je na začetku letošnje sezone, ob predstavitvi ekipe v prostorih upravne stavbe generalnega pokrovitelja kluba, podjetja Adria Mobil, obljubila, da bo za vsako zmago spekla torto za svoje fante. Kristijan Koren je v Mariboru, presenetljivo a povsem zasluženo, zmagal na državnem prvenstvu v cestni dirki in osvojil naslov državnega prvaka. Predsednica je obljubo izpolnila, Kristijan Koren je torto z veseljem razrezal in jo razdelil vsem kolesarjem, ki so vsak s svojim trudom in delom odločilno prispevali, da je lahko v cilju zmagovito dvignil roke in se po končani dirki skupaj z njimi veselil velikega uspeha. Vodstvo kluba je izpostavilo še zelo dobre predstave kolesarjev na Dirki po Madžarski, drugo mesto Tilna Finkšta na VN Gorenjske in njegovo četrto mesto na sredozemskih igrah v Alžiriji, kjer je za las ostal brez žlahtnega odličja, pa dvojno zmago v Komendi, na pokalu Tadeja Pogačarja. Pri vsem tem pa ni pozabilo omeniti odličnega dela z mlajšimi selekcijami, v katerih podmladek kluba dosega vrsto odmevnih zmag in odličnih rezultatov, tudi na mednarodnih dirkah.

Torta1 (1).jpg
Kristijan Koren razrezal torto
Adria mobil cycling
Kolesarji v prijetnem klepetu z vodstvom kluba in člani upravnega odbora ter ostalimi prisotnimi niso ostali dolgo, saj jih čaka naporen vikend. Gal Glivar bo v nedeljo, kot član slovenske reprezentance, v kateri bodo še Matevž Govekar, Mihael Štajnar in Anže Skok, nastopil v cestni vožnji na evropskem prvenstvu do 23 let na Portugalskem. Pred odhodom je povedal:«V Anadiji nas čaka zahtevna dirka, 7 težkih krogov, dolgih dobrih 21 km. Na 147,3 km dolgi progi bomo morali opraviti s 3000 m višinske razlike. Mislim, da sem uspel ohraniti dobro pripravljenost z Dirke Po Sloveniji in upam, da bodo noge prave. Želim si uvrstitve med najboljših deset.« Na Portugalskem bodo v reprezentančnih dresih med starejšimi mladinkami in mladinci nastopili tudi Špela Colnar, Aljaž Turk in Žak Eržen. Člani pa se odpravljajo na Češko in Poljsko, kjer bodo v soboto in nedeljo nastopili na dirkah Višegrad 4 Bicycle Race za VN Češke in VN Poljske. Športni direktor, ki se je odločil, da bodo na teh dveh dirkah nastopili Boštjan Murn, Aljaž Colnar, Jaka Špoljar, Viktor Filutas, Tilen Finkšt in Nik Čemažar, pravi: »Čakata nas dve težki, enodnevni dirki. Veliko nagrado Češke dobro poznamo, trasa je podobna kot tista na nedavnem državnem prvenstvu v Mariboru, na Poljskem pa bomo nastopili prvič. Klub temu, da so tokrat v ekipi trije naši mladi kolesarji, gremo na pot optimistično. Veseli bomo vsakega dobrega rezultata.«

Torta - kolesarji, člani upravne.jpg
Kristijan Koren razrezal torto
Adria mobil cycling