stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Šport Ivančna Gorica

Ribnica Riko hiše po točke v Ivančno Gorico

Piše: Radio Krka

Čas objave:
07.12.2012 23:01

Pod vtisom razburljive končnice sredine tekme v Kopru čaka rokometaše Ribnice Riko hiš jutri novo gostovanje. V tekmi 15. Kroga se bodo ob 19. Uri pomerili proti Svišu .

Ivančane , kot novince v ligi, so pred začetkom prvenstva šteli med možne kandidate za zadnja dva mesta, a so borbeni Dolenjci v dosedanjem delu prvenstva vse presenetili, saj so zbrali enajst točk, eno manj kot Ribničani. Kapetan lesarjev David Kovač ne dvomi v vnovično borbeno igro celotne ekipe, kot v Kopru, zato pričakuje zmago soigralce.

Končnica tekme v Kopru, v kateri , tako trdijo vsi igralci Ribničanov, ni bila poštena s strani zapisnikarske mize, ki naj bi dovolila daljši igralni čas kot šest sekund, prav v zadnji sekundi naj bi bil storjen prekršek za sedemmetrovko. Ta prekršek je bil nedvomno storjen izven linije šestih metrov, kar pokaže tudi posnetek tekme. Na rokometni zvezi Slovenije so ga pregledali in po neuradnih informacijah ugotovili napako zapisnikarske mize, tudi prekrška za sedemmetrovko naj ne bi bilo. Zaradi tega naj ne bi imel na jutrišnji tekmi David Koraži prepoved igranja, saj sta ga sodnika deset sekund pred koncem srečanja kaznovala z rdečim kartonom po domnevno gorbem prekršku nad domačim igralcem.