901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Šport Novo mesto

Rokometaši Krke gostijo Loko

Piše: Radio Krka

Čas objave:
20.11.2015 07:14

Rokometaši novomeške Krke bodo v 11. krogu, 1. NLB Leasing lige, popoldne ob 17.30 uri v Športni dvorani Marof gostili ekipo RD Loka Urbanscape.

Novomeščani na parket odhajajo z dvema točkama prednosti pred Ločani in se zavedajo, da bo srečanje vse prej kot lahko. Misli pred tekmo sta tokrat strnila vratarja obeh taborov.

Jože Baznik, vratar MRK KRKA : "Mislim, da bo tekma z Loko zopet težka kot vse do sedaj, saj je slednja spet ena izmed teh ekip ki se nam, gledano po lestvici, približuje. Vendar mi smo po spodrsljaju v Ribnici na tekmo z Loko dobro pripravljeni. Z bučno podporo naših zvestih navijačev pa sem mnenja, da nas bodo v naši nameri, da premagamo nasprotnika, izdatno podprli s tribun. Zato vljudno vabim vse dosedanje zveste navijače in vse ostale željne dobre tekme in odličnega vzdušja v dvorano Marof na tekmo. Verjamem, da bodo uživali v pravi rokometni tekmi in da se bomo na koncu vsi skupaj veselili novega uspeha".


Anže Vrbinc, vratar RD Loka: "Glede tekme kot take pričakujem zelo zanimiv dvoboj dveh mladih ekip,ki kažeta v letošnji sezoni hiter in modern rokomet. Mislim, da bo tekma izenačena do zadnje minute. Ekipa Krke je zelo čvrsta in borbena ekipa,ki nikoli ne popušča in ima kar nekaj posameznikov,ki znajo prevzeti odgovornost v ključnih trenutkih. Naša ekipa se v Novo mesto ne odpravlja z belo zastavo, naredili bomo vse kar je v naši moči,da dosežemo pozitiven rezultat".