franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Šport Novo mesto/Ribnica

Rokometaši na parketu 13. kroga prve lige

Piše: Radio Krka

Čas objave:
05.12.2015 10:56

Rokometaši se bodo danes merili v 13. krogu 1. NLB Leasing lige. Ob 19. uri bodo rokometaši novomeške Krke igrali v gosteh pri ekipi Gorenje iz Velenja, rokometaši ribniškega Rika se bodo kalili pri ekipi Istrabenz Plini Izola, ekipa trebanjskega Trima bo gostila ekipo Slovenj Gradca, Sevničani pa ekipo Urbanscape Loka.

Rokometaši ribniškega Rika bodo po odlični igri proti Gorenju danes na veliki preizkušnji v Izoli. Vselej vroč teren v Izoli bo za suhorobarje veliki izziv, saj v borbi za uvrstitev med prvih šest šteje le zmaga. Da so soigralci tudi motivacijsko pripravljeni na nič kaj lahko gostovanje, pritrjuje tudi krilni igralec Rika Jan Pucelj.

Ribničani so imeli v zadnje tre sezone ne glede na kakovostno Izolanov na obali vedno težave. Zmage so kronali z bolj podjetno igro v končnicah, da temu bo tako tudi drevi, se nadeja trener Robert Beguš, ki ne bo mogel računati na vse igralce. Zaradi poškodbe bo med gledalci vratar Mark Klarič , verjetno tudi krilni igralec Črt Abrahasmberg.

V 9. krogu 1. slovenske rokometne lige za ženske pa bodo rokometašice Brežic ob 19. uri gostile ekipo Zelene doline Žalec.

Robert Beguš pred tekmo


Jan Pucelj pred tekmo