Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

Šport Kazan

Rusi želijo več promocije

Piše: Radio Krka/STA

Čas objave:
25.11.2016 12:02

Predsednik ruske nogometne zveze Vitalij Mutko je v Kazanu pred sobotnim žrebom pokala konfederacij pozval Mednarodno nogometno zvezo (Fifa), naj bolje promovira nogometno svetovno prvenstvo 2018. "Skrajni čas je, da se Fifa bolj vključi v promocijo svetovnega prvenstva," je krovno nogometno zvezo okrcal Mutko.

"Fifa bi morala bolje izkoristiti mednarodne nogometne zvezde za promotorje svetovnega prvenstva in na primer predvajati takšne videoposnetke med polčasi kvalifikacijskih tekem za mundial," je prepričan ruski nogometni šef.

Mutko, ki je obenem tudi ruski minister za šport in član Fife, je dejal, da se bo o tem med žrebom za pokal konfederacij 2017 resneje pogovoril tudi s predsednikom Fife Giannijem Infantinom. "Od njega pričakujemo veliko vprašanj glede naših priprav na SP. Vendar pa imamo obenem zanj tudi veliko vprašanj," se je pridušal Mutko.

Infantino naj bi v Rusijo prispel danes, ko se bo v Moskvi najprej srečal z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom, nato pa obisk nadaljeval v Kazanu.