Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

Šport Novo mesto

ŠD SU v končnico DP namiznega tenisa s prvega mesta

Piše: STA

Čas objave:
20.03.2022 14:04

V 1. slovenski namiznoteniški ligi za moške se je s tekmami 18. kroga končal redni del državnega prvenstva, v katerem je prvo mesto po zmagi s 5:3 nad Inter Diskontom v gosteh na Ravnah na Koroškem osvojil novomeški ŠD SU. Tekme zadnjega kroga v 1. SNTL za ženske bodo na sporedu 9. aprila.

Ob najboljših Novomeščanih in drugouvrščenih Ravenčanih bosta v končnici igrali še tretjeuvrščena ekipa Kema Puconci I ter četrta Savinja I.

Pucončani so v zadnjem krogu v gosteh premagali Mengeš I s 5:2, Savinja I pa je morala s 4:5 doma priznati premoč Mariboru. Ljubljanski derbi je s 5:3 pripadel Kajuh Slovanu, medtem ko se je Xiom Muta od prvoligaške konkurenci poslovila z zmago proti Krki s 5:1.

V ženski konkurenci v DP sta bili v soboto odigrani dve zaostali tekmi. Vodilni Kajuh Slovan je v svoji dvorani v zaostali tekmi 10. kroga s 5:0 premagal pomlajeni Arrigoni. V zadnjem krogu Kodeljevčanke, ki bodo redni del končale brez poraza, ne bodo igrale, saj je Vesna že pred začetkom prvenstva izstopila iz lige, s čimer so Ravenčanke blizu nastopu v končnici.