zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Šport Sevnica

Sevničani bogatejši za 4 odličja s 50. medobčinskega krosa

Piše: Radio Krka

Čas objave:
10.10.2016 17:40

Občina Sevnica je po končanem jubilejnem, že 50. krosu občinskih reprezentanc, ki je letos potekal v organizaciji Koroškega atletskega kluba Ravne, bogatejša za štiri ekipne atletske zmage in vrsto odličnih uvrstitev.

V najmlajši kategoriji pionirjev sta si ekipno zmago priborila Tomi Bajc s prvim in Tjaš Pelko s petim mestom, sestri Slapšak, Ajda s prvim in Živa s šestim mestom, pa sta ekipno zmagali v kategoriji mlajših pionirk A. Do ekipne zmage so sevniški atleti prišli tudi v kategoriji mlajših pionirk B, katero sta zastopali Lea Haler in Nina Lisec, ter v kategoriji starejših pionirk A, v kateri sta tekli Nika Dobovšek in Nives Novšak. Lea in Nika sta bili v svoji kategoriji najhitrejši, med tem ko je bila Nina druga, Nives pa deveta.

Sevniške uspehe so dopolnili še Miha Povšič in Jan Samide s tretjim mestom v članski kategoriji, Melani Knez in Hana Kranjec s 4. mestom v kategoriji mlajših mladink ter Tomaž Sešlar in Jan Knez, ki sta bila v kategoriji mlajših pionirjev B skupno na petem mestu.

Po skupnem ekipnem rezultatu je Sevnici pripadalo 4. mesto, kar atletom in trenerjem daje še dodaten zagon za vsa prihodnja tekmovanja.