volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Šport Sevnica

Sevniški atleti dominantni na 3-kilometrski progi

Piše: Radio Krka

Čas objave:
04.07.2016 15:35

Sobotni večerni tek Primoža Kozmusa v središču Brežic je vnovič privabil številne tekače kot tudi navijače. Najprej so v ne-tekmovalni preizkušnji tekli najmlajši, nato pa je sledil start tako 3,3 km dolge preizkušnje kot tudi 10-kilometrskega teka.

Na krajši preizkušnji so v moški konkurenci vsa tri mesta na zmagovalnem odru zasedli atleti AK Sevnica: z novim rekordom proge je zmagal Robert Lendaro, na drugo mesto je pritekel Mitja Kurnik, med tem ko je bil Tomaž Sešlar tretji. Uspeh sevniških atletov na krajši preizkušnji sta dopolnila še Tomi Bajc s petim in Tim Krašovec z desetim mestom ter Ajda in Živa Slapšak, ki sta v ženski konkurenci zasedli četrto oziroma peto mesto.

Na daljši preizkušnji sta barve AK Sevnica zastopala Mateja Jazbec in Dušan Krašovec. Mateja je v svoji kategoriji dosegla tretje mesto, med tem ko je bila v absolutni razvrstitvi peta, Dušan pa je v svoji kategoriji zmagal, absolutno pa je osvojil tretje mesto.

Na finalni podelitvi priznanj najboljšim tekačem, ki je potekala na glavnem odru so tako nastopili kar štirje atleti AK Sevnica.