zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Šport Sevnica

Sevniški pokal v rekreativnih tekih

Piše: Radio Krka

Čas objave:
24.10.2016 15:51

AK Sevnica tudi v tej sezoni prireja Sevniški pokal v rekreativnih tekih, to je sklop petih tekov v jesensko-zimskih mesecih, ki se zvrstijo v različnih krajih sevniške občine.

Prvi tek je bil že minulo soboto v Birni vasi pri Šentjanžu, kjer se je zbralo rekordno število tako tekmovalcev kot tudi navijačev. Kljub meglenemu vremenu, ki je vztrajalo tudi med startom glavnega 4-kilometrskega teka, so tekači izvrstno opravili z razmočeno in zahtevno progo. Atletskemu klubu so pri organizaciji priskočili na pomoč Zavarovalnica Triglav, MKT Radej in Lekarna Sevnica, nagrade za najhitrejše pa so prispevali med drugim tudi gostilna Repovž, podjetje Favn, Magic Baloni in cvetličarna Harmonija.

Rezultati prvega teka za Sevniški pokal so bili sledeči: med najmlajšimi sta si zmago priborila Klara Blatnik iz Blance in Enej Zupančič, ki je zastopal OŠ Savo Kladnik iz Sevnice. Ostali zmagovalci v otroških in mladinskih kategorijah pa so bili sledeči: Tjaša Radej (OŠ Blanca), Maj Repovž (AK Sevnica), Živa Slapšak (AK Sevnica), Timotej Krašovec (AK Sevnica), Maja Knez (AK Radeče), Tomi Bajc (AK Sevnica), Nika Dobovšek (AK Sevnica), Tomaž Sešlar (AK Sevnica), Melani Knez (AK Sevnica) in Matija Rizmal (AK Radeče). V članski kategoriji so na najvišjo stopničko stopili Breda Škedelj (Šentjernej), Miha Povšič (AK Sevnica), Renata Vetrih (ŠD Unior), Janko Jančič (Laško), Brigita Karlovšek (AK Sevnica), Jure Rizmal (Triatlon klub Krško), Barbka Močivnik Škedelj (Šentjernej) in Vojko Arzenšek (AD Kladivar). Absolutna zmagovalca 4-kilometrske proge pa sta bila Breda Škedelj in Matija Rizmal. Več informacij o uvrstitvah in pokroviteljih pa na strani www.aksevnica.si

Vidimo se ponovno 12. novembra v Boštanju.