nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Šport Helsinki

Slovenci boljši od Fincev

Piše: Radio Krka/STA

Čas objave:
29.10.2016 17:34

Slovenska reprezentanca v dvoranskem nogometu je v prvi od dveh prijateljskih tekem proti Finski zmagala. Varovanci Andreja Dobovičnika so zmagali z 1:0, edini gol je v tretji minuti dosegel Gašper Vrtovec. Ekipi se bosta v nedeljo pomerili še enkrat.

Slovenci so na Finsko v nekoliko spremenjeni postavi, priložnost so dobili nekateri mladi in nadarjeni nogometaši in tudi tisti, ki v preteklosti niso dobivali veliko priložnosti.

"Pohvalil bi fante, ki so pokazali pravi pristop. V obrambi smo igrali dokaj solidno. Vedel sem, da zaradi neuigranosti napad ne bo ravno najboljši. Vesel sem zmage, lepo bi, da bi tako tudi sklenili gostovanje na Finskem. V nedeljo bodo priložnost dobili še drugi igralci, da strokovni štab pridobi še kako pomembno informacijo, ki nam bo koristila v nadaljnjih obračunih in pripravah," je po tekmi dejal Dobovičnik.


Slovenska reprezentanca:
Tilen Štendler (Maccan Prata C5 ITA), Igor Bratić (KMN Oplast Kobarid), Matej Fideršek (ŠD Brezje), Dani Vulikič (Maccan Prata C5 ITA), Nejc Hozjan(Makarska HRV), Igor Osredkar (Makarska HRV), Uroš Martič (KMN Sevnica), Alen Mordej (KMN Bronx), Patrik Čujec (FC Litija), Jaka Sovdat (KMN Oplast Kobarid), Anže Širok (KMN Oplast Kobarid), Žiga Čeh (ŠD Brezje), Domen Krnc (KMN Sevnica), Gašper Vrhovec (FC Litija).