nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Šport Semič

Športno poletje v Semiču

Piše: Radio Krka

Čas objave:
20.07.2015 10:42

Na igrišču OŠ Semič, bo od danes do 28. 8., potekalo Športno poletje 2015, ki ga organizira Športno društvo Partizan. Dogodek je namenjen predvsem mladim, ki se bodo lahko v večernih urah preizkušali v nogometu, floorballu, odbojki in košarki.

(Foto: www.sdpartizan-semic.com)

Projekt je bil prvič izveden leta 2005 v Črnomlju. Ker je bil izjemno dobro sprejet, so se v Mladinskem centru Bit odločili, da program leta 2006 razširijo tudi v Semič. Tam je bila takrat mladina prepuščena sama sebi, tvegane oblike vedenja pri mladih pa so bile v tistem času v Semiču precejšnje.

ŠD Partizan Semič je tesno sodeloval z Mladinskim centrom Bit pri pripravi in organizaciji projekta. Po treh letih sodelovanja so se odločili, da bodo poleti 2009 projekt izvajali samostojno.

Njihov cilj je razvoj športa za vse, še posebej za mlade. Med njimi jih vse več išče rešitev v drogah, v društvu pa soo prepričani, da je bolje izbrati šport. V njem lahko sproščajo svojo energijo, spoznavajo sebe in druge na pozitiven način.

Projekt ponuja športne dejavnosti, ki jih mladi s pridom lahko izvajajo na ulici, igrišču, dvorišču v svojem prostem času. Vsebine programa pa so zajete iz posameznih športnih panog in šolskih vadbenih programov.


Pogovor s Tonijem Abscem