zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Šport Novo mesto

Sprejem kolesarjev Adrie Mobila

Piše: Radio Krka

Čas objave:
23.07.2015 18:38

Kolesarska sezona sicer še zdaleč ni končana vendar lahko že danes ugotovimo, da je za Kolesarskim klubom Adria Mobil ena najuspešnejših sezon doslej – zmaga na dirki za Veliko nagrado Adrie Mobil, na dirki po Azerbajdžanu, na dirki Po Sloveniji, osvojeno državno prvenstvo in ne nazadnje zmaga na trinajstdnevni dirki na Kitajskem so rezultati, ki govorijo sami zase.

Kolesarski klub Adria Mobil je z letošnjimi rezultati uspel zbrati že 724 točk, kar ga na UCI lestvici Europe Tour v konkurenci 111ih kolesarskih klubov umešča na odlično 9. mesto, med uvrstitvami posameznikov pa izstopata Marko Kump in Primož Roglič, ki zasedata 2 oziroma 4 mesto med najboljšimi kolesarji Europe Tour-a.

Poleg 50-letnega jubileja blagovne znamke Adria obeležuje Adria Mobil v letošnjem letu tudi 10-letnico generalnega sponzorstva novomeškega kolesarskega kluba. »Kolesarski klub je življenje v gibanju. V 10 letih sodelovanja smo skupaj s predano ekipo in široko klubsko podporo dosegli mednarodno prepoznavnost.

Smo v samem vrhu med kontinentalnimi ekipami sveta«, je poudarila Mojca Novak, predsednica Kolesarskega kluba Adria Mobil ter izvršna direktorica področja Kadri in organizacija Adrie Mobil. V Adrii Mobil je ekipo kolesarjev po vrnitvi iz Kitajske sprejela generalna direktorica Sonja Gole in jim osebno čestitala za vse dosežke v letošnji sezoni: »Čestitam in se zahvaljujem celotni ekipi, ki s predanostjo in požrtvovalnostjo dokazuje svoj potencial tudi takrat, ko je najtežje. S takšnim pristopom ekipa kolesarskega kluba ustvarja pravo partnerstvo s podjetjem in ostaja pomemben ambasador blagovne znamke Adria«, je v svojem nagovoru izpostavila Sonja Gole, ki ji je kapetan kluba Radoslav Rogina ob tej priložnosti izročil rumeno majico, osvojeno na Kitajskem. Da je bila zmaga na Kitajskem kljub visoki motivaciji ekipe zelo zahtevna so potrdile tudi besede športnega direktorja Boštjana Mervarja: »Med številnimi lepimi trenutki in ob odličnih nastopih ekipe je bila vrnitev domov verjetno najlepša.«

Kolesarji Adrie Mobil kljub uspehom ne bodo počivali - že v mesecu avgustu jih čaka nekaj zahtevnih dirk (dirka za VN Kranja, Czech Cycling Tour, dirka Hrvaška – Slovenija), na katerih bodo skušali zadržati visok nivo pripravljenosti ter doseči kar najboljše uvrstitve.