pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Šport

FOTO: SU-jevci znova uspešno: 3 tekme, 3 zmage

Piše: S.G.

Čas objave:
13.02.2022 10:49

V sobotnem 14. kolu 1. Slovenske namiznoteniške lige je članska ekipa Športnega društva SU v Športnem centru Livada gostila moštvo ljubljanskega Kajuh Slovana in slavila tretjo zaporedno prvoligaško zmago, skupno pa že dvanajsto. Tudi druga ekipa ŠD SU, ki tekmuje v 3. ligi, je bila uspešna.

Prva ekipa ŠD SU je včeraj v sedmih dneh dosegla še tretjo zmago, tokrat s 5:1 proti proti ljubljanskem Kajuhu. »Veseli nas dejstvo, da nas je tokrat spremljalo veliko navijačev. Prišli so iz Brežic, Metlike, Črnomlja in otroci iz Straže ter Šmarjeških Toplic, kjer izvajamo tudi vadbe namiznega tenisa. V takem vzdušju je veselje igrati vsakemu športniku,« je dejal Uroš Slatinšek. Po dve zmagi sta v obračunu s Slovanom dosegla Jure in Uroš, eno pa Jožko Omerzel.

Uspešni tudi mladi

V desetem krogu 3. SNTL so mladi upi ŠD SU poskrbeli za prijetno presenečenje, saj so s 5:3 premagali do tega kroga vodilni NTK B2 Bendl. Boljši pa so bili tudi od druge ekipe tega kranjskega kluba, in sicer s 5:2. »Zelo smo ponosni na naše mlade fante. Andraž, Maj, Mark in Patrik so slavili proti obema ekipama kranjskega kluba. Glede na to, da je bil januar mesec karanten in pozitivnih covid-19 izvidov ter so skupaj kot ekipa nabrali le par treningov, je to izjemen rezultat. Videlo se je, da so bili željni igre in dokazovanja,« je ponosno dejal trener Uroš Slatinšek.

Še v teku: glasovanje za Športnika leta

Do ponedeljka, 14.2., do 12. ure lahko na povezavi https://anketa1.znm.si oddate svoj glas v izboru za najboljšega športnika, športnico in športni kolektiv MO Novo mesto. Uroš Slatinšek se poteguje za naziv najboljšega športnika, ŠD SU pa je v konkurenci za naj športni kolektiv minulega leta. Spletni glasovi bodo v pomoč strokovni komisiji pri odločitvi o končnem razpletu. Prireditev, na kateri bodo razglasili najboljše, bo v četrtek, 17. februarja v KC Janeza Trdine.