franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Šport GA-PA

Tini grozili s smrtjo

Piše: Radio Krka

Čas objave:
03.03.2013 15:36

Nemška tiskovna agencija je poročala, da je slovenska alpska smučarka na tekmovanju v Garmisch-Partenkirchnu prejela grožnjo s smrtjo.

Korošico zdaj varujejo policisti. Kot je dejal vodja organizacijskega komiteja tekmovanja Peter Fischer, je grožnja prispela na elektronski naslov organizacijskega komiteja.

Med današnjo tekmo sta Mazejevo na startnem prostoru varovala dva policista, Slovenka pa je imela varovanje tudi v ciljni areni. Prejeto grožnjo so potrdili tudi policisti, ki primer že preiskujejo.

"Strokovnjaki s policije so že preučili vsebino elektronskega sporočila. Glede na vsebino sporočila, naj ne bi šlo za grožnje, ki bi lahko predstavljale dejansko smrtno nevarnost za športnico," je dejal predstavnik policije.

"Počutili smo se ogrožene. Kar zadeva varnost, se je nemška policija odzvala odlično, treba jo je pohvaliti. Na tem svetu obstaja očitno vedno kakšen bedak. V Italiji obstaja pregovor, da je mati bedakov vedno noseča (la madre degli idioti e sempre incinta). Upam, da gre res le za enega bedaka in da ne gre za sabotažo. Kajti v tem primeru pomeni, da gremo mogoče komu v nos. Mislim, da je to bolj teorija in da gre res le za kakšnega slaboumneža. Ne rabimo tega, opravljamo svoje delo. Bilo bi lepo, da nas pustijo na miru. Zadnjič se je nekaj zgodilo na svetovnem prvenstvu, to je bilo znotraj ekipe (afera Frekvenca). Bilo je, kar je bilo, tudi z bivšim predsednikom Smučarske zveze Slovenije Tomažem Lovšetom. Tega imamo dovolj. Vem pa, da so navijači na strani Tine, ljudje jo imajo radi in to me malo potolaži," je v pogovoru za Val 202 povedal vodja ekipe Tine Maze Andrea Massi.