zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

slovenija hokej iihf Ekipa24.si

Cilj izpolnjen! Slovenija se je spet vrnila med ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

Šport

Tomaž Kralj novi predsednik NTZ Slovenije

Piše: R.K.

Čas objave:
08.03.2023 13:09

Nekdanji igralec novomeškega kluba in tudi nekdanji predsednik NTK Krka Novo mesto, je tretji Novomeščan, ki bo vodil NTZ Slovenije.

Po številnih 'kolobocijah', kot so razmere v NTZ Slovenije v zadnjih dveh letih ocenili nekateri poznavalci razmer v tej krovni organizaciji, je zveza končno dobila verodostojnega predsednika. Včeraj so namreč v Ljubljani potekale volitve za novega predsednika Namiznoteniške zveze Slovenije. Za to zahtevno mesto, saj se zveza nahaja v globokem finančnem minusu, sta kandidirala Tomaž Kralj in Sajda Slatinšek. Z veliko podporo so slovenski namiznoteniški delavci to mesto zaupali nekdanjemu novomeškemu igralcu in predsedniku NTK Krka Novo mesto. Kralj je dobil prepričljivih 22 glasov podpore, Slatinškova 10.

Kot poročajo z NTZ Slovenije so Kraljevi cilji visoki. Najprej seveda pokritje finančnega minusa, pozornost pa zbuja novica, da novi predsednik napoveduje sodoben namiznoteniški center v Ljubljani, večjo prepoznavnost namiznega tenisa, pogostejša izobraževanja ...

Tomaž Kralj je tretji predsednik te krovne organizacije, ki prihaja iz NTK Krka Novo mesto. Prvi je bil mag. Janez Pezelj, drugi pa mag. Marjan Hribar.