stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Šport

Trasa ter ekipe za kolesarsko dirko po Sloveniji kmalu razkrite

Piše: R.K.

Čas objave:
13.03.2024 11:04

Kolesarska dirka po Slovenija - Tour of Slovenia bo 27. marca razkrila traso, ekipe in druge podrobnosti jubilejne, že 30. dirke Po Sloveniji! Ob tej priložnosti organizirajo tiskovno konferenco na kateri se jim bodo pridružili kolesarji in partnerji dirke.

Dirka Po Sloveniji je v preteklem letu obeležila trideset let od izvedbe prve slovenske pentlje, v letošnjem letu pa bomo lahko spremljali jubilejno, 30. izvedbo kolesarske dirke Po Sloveniji, ki bo skozi napete boje kolesarjev sliko zelene in športno obarvane Slovenije vnovič ponesla v več kot 100 držav sveta. Ob tej priložnosti vas vljudno vabimo na novinarsko konferenco, kjer bodo predstavljene vse podrobnosti, ki bodo zaznamovale potek letošnje dirke; novinarska konferenca bo potekala v sredo, 27. marca 2024, ob 11. uri, v poslovni stavbi družbe Telekom Slovenije, d. d., na Cigaletovi 15 v Ljubljani.

Poleg zanimivih sogovornikov bo osrednja tema novinarske konference podrobna predstavitev posameznih etap, ki so, kot vsako leto, razgibane in zasnovane tako, da bodo morali kolesarji v izredno močni mednarodni konkurenci pokazati odlično pripravljenost in vse svoje tekmovalne kvalitete, da bi na koncu zmagal najboljši in si zasluženo oblekel zmagovalno zeleno majico.