franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Šport Trebnje

Trebanjski levi v zadnjih sekundah do remija

Piše: STA

Čas objave:
12.11.2021 21:30

Rokometaši Trima iz Trebnjega in Rika Ribnice so se v tekmi 9. kroga lige NLB razšli z neodločenim izidom 28:28 (12:14).

V tesni tekmi lokalnih tekmecev je še v zadnji minuti kazalo na prvi poraz Trebanjcev na domači sceni v tej sezoni. A so se rešili in prišli do točke, vseeno pa po prvem neodločenem izidu v sezoni nimajo več stoodstotnega izkupička.

Takšen razplet tekme je nakazal že prvi polčas. Sprva je bolje kazalo domačim, ki so povedli in potem dva gola prednosti obdržali vse do izida 8:6. A so v 18. minuti gostje izenačili. V končnici prvega dela je bil v 29. minuti izid še 30:30, potem pa sta Uroš Miličevič in Jan Pucelj poskrbela za vodstvo Ribničanov.

trimo-trebnje---riko-ribnica
Trimo Trebnje - Riko Ribnica
RK Trimo Trebnje

Nadaljevanje je bilo nato nekakšna obratna preslikava prvega dela. Tokrat so bili gostje tisti, ki so imeli gol ali dva prednosti, domači pa so jih lovili. Ujeli so jih v 43. minuti z zadetkom Filipa Glavaša za 20:19. A tekma je bila nato negotova vse do konca. Vse do 59. minute nobena ekipa ni vodila za več kot gol, po 26:26 pa je bilo videti, da bodo zadnjo besedo imeli rokometaši Ribnice.

Najprej je zadel Mitja Nosan, naslednji napad pa je izkoristil Blaž Nosan za veliko prednost 28:26. Mihajlo Radojković je hitro znižal za Trimo, potem pa so si gostje privoščili napako. Izgubljena žoga je omogočila zadnji napad Trimu, gostje so si ob koncu s trdo igro prislužili še dve izključitvi, z le štirimi igralci pa niso mogli preprečiti izenačenja Marka Kotarja nekaj sekund pred koncem.

trimo-trebnje---riko-ribnica
Trimo Trebnje - Riko Ribnica
RK Trimo Trebnje

V naslednjem krogu bodo Ribničani 20. novembra gostili Gorenje Velenje, ekipa iz Trebnjega pa bo dan prej gostovala v Celju.