stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Šport

Trije državni naslovi na DP v boksu

Piše: R.K.

Čas objave:
25.03.2024 09:49

Fight Club Shony se je iz Dupleka pri Mariboru, kjer se je od četrtka do nedelje odvijalo državno prvenstvo boksu, vrnil s 100-odstotnim izkupičkom.

Na prvenstvu, ki ga je zaznamovala doslej rekordna udeležba in na katerem se je odvijalo 115 boksarskih dvobojev, so nastopili trije borci Fight Club Shony in prav vsi so v svojih kategorijah ugnali konkurenco ter se okronali z nazivom državnega prvaka. Še bolj spodbuden je podatek, da so Aleks Vaš, Izak Razpotnik in Luka Vanič, z vsemi svojimi nasprotniki opravili predčasno. 

Aleks Vaš je naziv državnega prvaka osvojil že lansko leto, letos pa je naslov ubranil z zmago s sodniško prekinitvijo v 1. rundi nad Timom Podgornikom iz Domžal in predajo v 1. rundi Teodorja Djakovića iz Kranja. Izak Razpotnik se je do svojega prvega naslova prebil z zmago s sodniško prekinitvijo v 3. rundi nad Galom Ezeto iz Celja ter predajo v 1. rundi Maja Horjaka iz Celja, posebej ponosni pa so v Fight Club Shony na Luko Vaniča, ki je po izgubljeni 1. rundi z Tilnom Gavezom iz Ptuja pokazal, da ima veliko srce, dominiral v drugi rundi, v tretji pa je nasprotnika kar trikrat poslal na štetje in si prvič na svoji mladi športni poti okrog vratu nadel zlato državno medaljo.