stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Šport

V Novo mesto prihajajo nevarni Hopsi

Piše: R.K.

Čas objave:
07.12.2021 08:25

Košarkarje Krke v naslednjih petih dneh čakajo tri tekme, dve v domači ligi in ena v AdmiralBet ABA ligi. Najprej bodo v okviru Lige Nova KBM danes ob 19. uri gostili Hopse s Polzele.

Krkaši imajo v Ligi Nova KBM sedem zmag in en poraz, Polzeljani pa po štiri zmage in poraze. Doma so premagali Šentjur in Ilirijo, v gosteh pa Triglav in Rogaško.

Dalibor Damjanović, trener Krke: »Pričakujemo Hopse s Polzele, ki so nevarna in neugodna ekipa in proti vsakemu nasprotniku iščejo svojo priložnost. Da so nevarni, so dokazali z zmago na gostovanju v Rogaški in s sobotno zmago z Ilirijo, ki letos igra odlično. Največja nevarnost so njihovi strelci Jan Rizman, Jure Besedič in Miha Vašl. Osredotočeni so na napadalno igro, igrajo z veliko meti za tri točke, kar jim bomo morali čim bolj limitirati. Igramo doma in računamo le na zmago. V osmih dneh bomo sicer odigrali štiri tekme. Razpored je težek, ampak tega se ne da menjati. Ni nobenih izgovorov, odigrati bomo morali maksimalno zbrano, borbeno in najbolje kot v trenutni situaciji zmoremo.«