Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Šport Nm

V ponedeljek znano - s Tino ali ne

Piše: Radio Krka, Corriere della sera

Čas objave:
31.03.2013 11:34

Italijanski smučarski trener Livio Magoni naj bi na velikonočni ponedeljek sporočil odločitev: ali zapušča ekipo Tine Maze in se po 10 letih vrača nazaj v italijansko reprezentanco.

Prihodnost italijanskega smučarskega trenerja Livia Magonija ostaja neznanka, a zdi se, da je dosedanji trener v ekipi Team to aMaze vse bliže temu, da v prvi vrsti zaradi družine sprejme ponudbo domače smučarske zveze. Sicer pa ni italijanska reprezentanca edina, ki bi želela smučarskega trenerja v svojih vrstah. Po pisanju športnega časnika Corriere della sera naj bi Magoni odločitev sporočil na velikonočni ponedeljek, ki je tudi prvi april.

Livio Magoni je po rojstvu sina Eliasa odločen, da v prihodnje več časa posveti družini, zato se zaveda, da bo le stežka osem mesecev stran od partnerice Miriam Gschnitzer in novorojenčka.


"Danes imam družino, zato si ne morem več privoščiti, da bi bil od doma osem mesecev, kar se je dogajalo v zadnjih sezonah,“ so italijanskega trenerja slovenske ekipe povzeli pri uglednem časniku Corriere della Sera (izdaja Bergamo) in namignili, da bi lahko v prihodnje skrbel za italijansko reprezentanco, vendar le za dekleta v tehničnih disciplinah. V kolikšni meri se bodo napovedi uresničile, bo pokazal čas, Magoni pa naj bi se o ponudi tamkajšnje krovne organizacije odločil v naslednjih dneh, razumljivo po posvetu z družino.