Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

Šport Pretoria

V&F: Atlet, ki ima rad orožje, osumljen umora

Piše: Radio Krka

Čas objave:
15.02.2013 06:36

Oscar Pistorius je osumljen umora svojega dekleta in naj bi danes stopil pred sodnika. Eden najbolj znanih atletov, paraplegikov, je imel burno življenje. Poleg številnih prijateljic, nasilnega obnašanja, je imel rad tudi orožje, je za medije spregovorilo Pistoriusovo nekdanje dekle.

Pričakovano je, da bodo Pistoriusovi odvetniki zahtevali, da sodnik določi varščino, ki bi jo potem tudi plačali, a policisti so napovedali, da bodo temu odločno nasprotovali.

Policisti pravijo, da so v preteklosti na domu Pistoriusa že večkrat zaznali "incidente", čeprav niso razložili, za kakšne incidente naj bi šlo. Prav tako imajo pričanja sosedov, ki pravijo, da je bilo večer pred tragedijo iz hiše slišati kričanje in vpitje.

Kot je znano so v četrtek zjutraj v atletovi hiši našli mrtvo manekenko Reevo Steenkamp, dekle Pistoriusa. Manekenka in diplomirana pravnica je umrla zaradi štirih strelnih ran.

Atletovo nekdanje dekle, Samantha Taylor, je že pred časom za medije sprgovorila o uspešnem atletu, češ da ni to kar mislijo. Je zelo vzkipljiv, nenavaden in maščevalen. Med bolj nenavdnimi je bil makup dveh belih tigrov, ki jih je nato predal živalskemu vrtu. Prav tako je tedensko menjal prestižna vozila. Leta 2009 pa naj bi bil obtožen napada na neko 19- letnico.

Aretacija Pistoriusa (skynews)