IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Šport Ljubljana

VIDEO: Borussia in Real neodločeno

Piše: Radio Krka/STA

Čas objave:
28.09.2016 05:22

Torkove tekme 2. kroga lige prvakov so se za slovenske nogometaše končale z različnimi razpleti. Kevin Kampl je z Bayerjem v gosteh igral 1:1 z Monacom, Benjamin Verbič je s Koebenhavnom premagal Brugge s 4:0, Petar Stojanović, ki pa zaradi poškodbe ni igral za zagrebški Dinamo, je doma izgubil proti Juventusu z 0:4.

V skupini E je Monaco zadržal vodstvo v skupini, potem ko je Kamil Glik izenačil v četrti minuti sodniškega dodatka. Pred tem je vodil Bayer, za katerega je Kampl odigral celo tekmo, zadel pa je Chicharito. Na drugi tekmi je prvo zmago dosegel Tottenham, ki je v gosteh premagal moskovski CSKA z golom Son Heung-Mina v 73. minuti.

V skupini F se je derbi skupine med dortmundsko Borussio in madridskim Realom končal z 2:2. Cristiano Ronaldo je v 17. minuti goste povedel v vodstvo, še v prvem polčasu je izenačil Pierre-Emerick Aubameyang, v drugem delu pa je najprej Špance v novo vodstvo popeljal Raphaael Varane, v 87. minuti pa je končni izid postavil Andre Schürrle. Obe ekipi sta na vrhu skupine s po štirimi točkami. Sporting, pri katerem Ažbeta Juga ni bilo v ekipi, je z 2:0 premagal varšavsko Legio.


V skupini G je Koebenhavn Benjamina Verbiča, ki je igral do 67. minute, s 4:0 ugnal Brugge in prišel do prve zmage. Po remiju v prvem krogu so Danci zdaj drugi v skupini. Vodi angleški prvak Leicester, ki je z 1:0 ter golom Islama Slimanija v 25. minuti odpravil Porto.

V skupini H pa je torinski Juventus v Zagrebu pričakovano odpravil Dinamo. V prvem delu sta zadela Miralem Pjanić in Gonzalo Higuain, v drugem pa Paulo Dybala in Adrian Šemper, ki je zabil avtogol. Torinčani so s tem prevzeli vodstvo v skupini, na drugem mestu pa je z istim številom točk Sevilla, ki je z 1:0 ugnala Lyon. Wissam Ben Yedder je zadel v uvodu drugega polčasa.