cerar Odkrito.si

Bo zaradi male Maje to počel tudi Miro Cerar?

saturn Svet24.si

Tedenski horoskop: hudoben potencial komaj čaka, ...

Apokaliptična Petisvet.si

Nostradamus videl, kaj nas čaka, s pariško ...

družina Svet24.si

Do subvencije kmalu upravičeni vsi socialno ...

potresi1_fotoReuters Svet24.si

Jutri se bo treslo, bežite!?

Ana Klašnja Njena.si

Ana Klašnja: 'Moj fantek odrašča'

spela gorselj jok Njena.si

Špela Grošelj v solzah zaradi Gregorja

Šport Novo mesto

VIDEO&FOTO: Gimnastični vikend

Piše: Radio Krka, M.K.

Čas objave:
02.12.2018 11:23

Gimnastično društvo Novo mesto je v povezavi z Gimnastično zvezo Slovenije po več kot letu dni znova pripravilo Gimnastični vikend.

Tridnevni projekt je bil namenjen meščankam in meščanom Novega mesta ter vsem ostalim obiskovalcem iz celotne Slovenije. Vsi dogodki Gimnastičnega vikenda so bili namreč za obiskovalce brezplačni.

V petek so v Športni dvorani Leona Štuklja izvedli t. i. Dan gimnastike. Učenci in učitelji, vzgojitelji ter vrtčevski otroci so imeli priložnost obiskati ŠD Leona Štuklja ter aktivno sodelovati pri vodeni gimnastični vadbi v veliki dvorani. Ob tem so si ogledali postavljena gimnastična orodja za žensko in moško gimnastiko. V popoldanskih urah so se nato na gimnastični prireditvi predstavili telovadci Gimnastičnega društva Novo mesto.

2g.JPG
Učenci in učitelji so imeli možnost aktivno sodelovati pri vodeni gimnastični vadbi
Radio Krka, M.K.

Včeraj in danes pa so v ŠD Leona Štuklja pripravili gimnastično tekmovanje državnega pomena, in sicer Državno prvenstvo v ženski in moški športni gimnastiki. Obiskovalci, za katere je bil tudi na dan tekmovanja vztop brezplačen, so si lahko ogledali eno izmed najpomembnejših gimnastičnih tekem v Sloveniji.