pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Šport Moskva

Za pokal konfederacij v Rusiji prodali že 80.000 vstopnic

Piše: Radio Krka/STA

Čas objave:
19.01.2017 17:07

Pokal konfederacij, ki ga prireditelji nogometnega svetovnega prvenstva izvedejo eno leto pred velikim dogodkom in velja za nekakšno generalko za SP, je v Rusiji že pritegnil veliko pozornosti. Prireditelji so sporočili, da so že prodali več kot 80.000 vstopnic.

Podatke o prodaji vstopnic je po končanem prvem obdobju danes posredovala krovna nogometna zveza Fifa, natančna številka prodanih vstopnic oziroma naročil zanje do danes je 82.478. Levji delež predstavljajo domači navijači Rusije, ki so naročili 71.266 vstopnic, na drugem mestu pa so privrženci Čila, ki želijo imeti 4949 vstopnic.

Vsi navijači verjetno ne bodo mogli priti do želenih vstopnic za določene tekme, prireditelji pa jih bodo do konca februarja obvestili, ali je bila njihova rezervacija uspešna. Naslednja faza prodaje vstopnic se bo začela 1. marca.

Pokal konfederacij bo v Rusiji potekal od 17. junija do 2. julija, tekmovanje bodo gostili Kazan, Moskva, Soči in Sankt Peterburg. V skupini A bodo Rusija, Nova Zelandija, Portugalska in Mehika, v skupini B pa Nemčija, Čile, Avstralija in zmagovalec letošnjega afriškega prvenstva.

FOTO: Tumblr.org