franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Šport Umag, Novo mesto

Za začetek "pomladi" 5. mesto Rajovića

Piše: KK Adria Mobil

Čas objave:
09.03.2018 10:26

S kratkim prologom po promenadi Umaga se je začela etapna dirka Istrska pomlad. Z dvema kilometroma proge je najhitrejši Nils Eekhoff opravil v 2 minutah in petih desetinkah, najboljši kolesar Adrie Mobil pa je bil Dušan Rajović na petem mestu.

Na kratkem, a za gledalce zagotovo zelo zanimivem prologu po Umagu si kolesarji Adrie Mobil seveda niso ustvarili veliko zaostanka, najbolje pa se je odrezal Dušan Rajović, ki je zaostal le sekundo za zmagovalcem. Vendar se prava dirka šele začenja, pred karavano so trije zelo zahtevni dnevi.

Dušan Rajović: "Danes je bila na sporedu prva etapa Istrske pomladi, dva kilometra dolg prolog po Umagu. Po seriji uvrstitev na oder za zmagovalce sem zelo motiviran in želim nadaljevati v tem slogu. Počutil sem se dobro in dal sem vse od sebe, kar je bilo na koncu dovolj za peto mesto. Za zmagovalcem sem zaostal le za sekundo, kar je dober pokazatelj, da sem konkurenčen tudi najboljšim. Pred naslednjimi dirkami sem zelo motiviran in upamo na najboljše."

Srečko Glivar, športni direktor: "Z danes prikazanim sem zelo zadovoljen. Rajovič je bil od uvrstitve na stopničke oddaljen le nekaj desetink sekunde. Na dirki je veliko zelo izenačenih kolesarjev in borba za zmago bo huda. Po jutrišnji etapi bomo v groben dobili odgovor katere ekipe se bodo borile za vrh in upam, da bo Adria Mobil med njimi."



Danes je na sporedu 161 km dolga etapa s štartom pri Poreču in ciljem v Labinu.


Foto: Mario Stiehl & Elisa Haumesser