pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Brigita Langerholc Njena.si

Brigita Langerholc se je z družino preselila na ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Šport

Zlato za Tima Rusa, srebro za Tijo Kastelic

Piše: R.K.

Čas objave:
27.02.2023 08:55

Včeraj je v športni dvorani v Logatcu potekal 4. MRNTZ turnir, ki so se ga v lepem številu udeležili tudi najmlajši iz NTK Krka Novo mesto. Deset člansko ekipo mladih krkašev je tokrat na odlično obiskanem turnirju vodil Daniel Šarlah. V Logatcu je vse boljšo igro potrdil Tim Rus, ki je bil zmagovalec med učenci 4. in 5. razredov. Njegovo zmago je z drugim mestom 'okronala' Tija Kastelic, in sicer v konkurenci učenk osmega in devetega razreda. Nastopili so še: Žak Ljubi, Tristan Korenič, Maj Antić, Bor Rostohar, Barbara Jedlovčnik ter najmlajši Erazem Somrak, Nik Pajić ter Peter Jedlovčnik, ki so se v dresih NTK Krka Novo mesto s svojim voditeljem ponosno postavili pred fotoaparat.

V Logatcu je vse boljšo igro potrdil Tim Rus, ki je bil zmagovalec med učenci 4. in 5. razredov. Njegovo zmago je z drugim mestom 'okronala' Tija Kastelic, in sicer v konkurenci učenk osmega in devetega razreda.

Nastopili so še Žak Ljubi, Tristan Korenič, Maj Antić, Bor Rostohar, Barbara Jedlovčnik ter najmlajši Erazem Somrak, Nik Pajić ter Peter Jedlovčnik, ki so se v dresih NTK Krka Novo mesto s svojim voditeljem ponosno postavili pred fotoaparat.