32-mame-hranazadojencke Odkrito.si

Hrana za dojenčke je presladka

astrologija horoskop znaki Svet24.si

Horoskop za torek, 20. avgusta

plesen Svet24.si

To se zgodi, če živiš v toksičnem okolju!

avtodomi Svet24.si

Namesto da bi jim računali, jih pustijo, da ...

kim kardashian, nenealičena Svet24.si

FOTO: To je Kim Kardashian brez ličil

helena blagne Njena.si

To je obvezno opravilo Helene Blagne

SIT2018_polfinale1_fotoMiroMajcen-162 Njena.si

Ana Klašnja kar zgoraj brez

Šport Novo mesto

ŽOK Novo mesto odslej TPV Volley Novo mesto

Piše: R.K.

Čas objave:
16.07.2019 10:22

Po desetletnem premoru je novomeška Skupina TPV, inovativna in visokotehnološka družba z glavnino delovanja v avtomobilski industriji in z več kot 1200 zaposlenimi v Sloveniji in na tujem, ponovno postala generalni pokrovitelj Ženskega odbojkarskega kluba Novo mesto, ki v novo sezono vstopa tudi z novim imenom.

Odslej se namreč imenuje TPV Volley Novo mesto. »Gre za pomembno odločitev in velik korak v smeri razvoja ženske odbojke v Novem mestu, regiji in državi, ki smo ji dolga leta že stali ob strani in skupaj ustvarjali odlične rezultate. Klub na inovativne načine spodbuja mlade k aktivnosti in zdravemu življenju ter v njih krepi športnega duha, s čimer pomembno prispeva k razvoju zdrave in odgovorne družbe prihodnosti. TPV jim bo ob tem nedvomno trdno stal ob strani« - je ob podpisu pogodbe dejal novi predsednik TPV Volley Novo mesto, Vladimir Bahč ml.

»Nad ponovnim sodelovanjem s TPV-jem smo iskreno navdušeni, saj se klub tako vrača pod streho odličnega pokrovitelja, ki je novomeškemu ženskemu odbojkarskemu klubu s podpisom dolgoročne pogodbe izkazal posebno in tudi zelo pomembno zaupanje. Že nekaj let se namreč trudimo klubu povrniti nekdanji rezultatski lesk in, med drugim, vrniti prvo ekipo kluba v slovenski ligaški vrh, z mlajšimi selekcijami pa graditi uspešno odbojkarsko zgodbo, ki smo jo nekoč že imeli. Pred tremi leti smo namreč zastavili novo strategijo, na njeni uresničitvi trdo delamo in prvi rezultati so že vidni. To nas navdaja s prepričanjem, da smo dejansko na pravi poti, z novim generalnim pokroviteljem pa bomo to in takšno pot tudi lažje prehodili,« - pravi tudi novi izvršni direktor in dosedanji predsednik kluba, Gorazd Jakše.

Sicer TPV Volley Novo mesto vstopa v novo odbojkarsko sezono 2019 – 2020 z dobro popotnico: klub ima 135 članov v vseh selekcijah, od male šole športa za vrtčevsko generacijo deklic, preko mini in male odbojke do starejših deklic, kadetinj in mladink. V minuli sezoni je prva ekipa dosegla odlično 5. mesto v drugi ligi DP ter se uvrstila v četrtfinale pokalnega prvenstva Slovenije, starejše deklice so nastopale v A ligi, še najbolj pa so trenutno ponosni na dejstvo, da sodijo med najboljše ekipe v odbojki na mivki v Sloveniji. Klub se je v zadnjih nekaj letih izkazal tudi kot odličen organizator različnih odbojkarskih tekmovanj, kar je sestavni del strategije, ki jo počasi, toda zanesljivo uresničujejo.
TPV Volley Novo mesto

»Nad ponovnim sodelovanjem s TPV-jem smo iskreno navdušeni, saj se klub tako vrača pod streho odličnega pokrovitelja, ki je novomeškemu ženskemu odbojkarskemu klubu s podpisom dolgoročne pogodbe izkazal posebno in tudi zelo pomembno zaupanje. Že nekaj let se namreč trudimo klubu povrniti nekdanji rezultatski lesk in, med drugim, vrniti prvo ekipo kluba v slovenski ligaški vrh, z mlajšimi selekcijami pa graditi uspešno odbojkarsko zgodbo, ki smo jo nekoč že imeli. Pred tremi leti smo namreč zastavili novo strategijo, na njeni uresničitvi trdo delamo in prvi rezultati so že vidni. To nas navdaja s prepričanjem, da smo dejansko na pravi poti, z novim generalnim pokroviteljem pa bomo to in takšno pot tudi lažje prehodili,« - pravi tudi novi izvršni direktor in dosedanji predsednik kluba, Gorazd Jakše. Sicer TPV Volley Novo mesto vstopa v novo odbojkarsko sezono 2019 – 2020 z dobro popotnico: klub ima 135 članov v vseh selekcijah, od male šole športa za vrtčevsko generacijo deklic, preko mini in male odbojke do starejših deklic, kadetinj in mladink. V minuli sezoni je prva ekipa dosegla odlično 5. mesto v drugi ligi DP ter se uvrstila v četrtfinale pokalnega prvenstva Slovenije, starejše deklice so nastopale v A ligi, še najbolj pa so trenutno ponosni na dejstvo, da sodijo med najboljše ekipe v odbojki na mivki v Sloveniji. Klub se je v zadnjih nekaj letih izkazal tudi kot odličen organizator različnih odbojkarskih tekmovanj, kar je sestavni del strategije, ki jo počasi, toda zanesljivo uresničujejo.
TPV Volley Novo mesto