Velik nasmeh Adobe Stock Odkrito.si

Kako na dopustu poskrbeti za zdrave zobe

Ljubezen po domace20 Svet24.si

Voditeljica Ljubezni po domače: "Po snemanjih ...

brezčasna ljubezen Svet24.si

7 vrst ljubezni, ki jih je zaznamovala večnost

umor, pešpot ob savi1 Svet24.si

FOTO: Umor na priljubljeni sprehajalni poti ob ...

Jeffrey Epstein Svet24.si

Princ Andrew obžaluje, da je zmotno mislil

Rok in nika_instagram Najstnica.si

Nika priznala: Rok je bolj privlačen

lucija in josip Njena.si

Lucija: 'Josip ni taksen, kot se predstavlja na ...

Zabavno Novo mesto

FOTO: Majal se je oder

Piše: M.K.

Čas objave:
05.08.2019 22:27

Radijec Rok Žurga si tudi poleti ne privošči čisto pravega, dolgega, brezskrbnega dopusta. Tudi kadar je prost, glava vedno dela, priznava vsestransko aktiven voditelj s Krke in nepogrešljiv član zasedbe Captain Morgan's Revenge. Konec julija so nastopili na odru slavnega festivala MetalDays v Tolminu. Časa za počitek pa praktično ni bilo, saj so le nekaj dni zatem nastopili še na Castle - Kolpa music festivalu.

Igrali so na zaključni dan festivala, kjer so enega od največjih odrov, če ne celo največjega, ogreli za legendarno zasedbo SOULFLY, skoraj že domače PARNI VALJAK in dub senzacijo ASIAN DUB FUNDATION. 

kokol (5 of 22).jpg
Kitarist CMR Janez Janežič - Johnny J
Foto: Robert Kokol

"No, tudi mi nismo prišli ravno na hladnega, saj so večer dobro zagnali domači punkerji JAJA BOYZ", je vzdušje pohvalil Rok. "Pred začetkom večernega programa nam je malo ponagajalo vreme, začelo je deževati, najbolj neprijetno pa je bilo, ko je začel veter majati oder, zato so nas zaradi varnosti tehniki poslali v pogostitveni šotor. Vreme se je potem k sreči umirilo in vse je potekalo tako kot mora, " je zanimivo izkušnjo opisal Rok. 

"Dogajanje se je zelo razživelo. Na odru nam je sicer izgledalo vse tako tiho in temno, v bistvu pa pri vsej tej veličini nismo imeli občutka, da se kaj dogaja. Šele ko smo videli posnetke izpred odra nam je bilo jasno, da se lučkar in tonski tehnik res nista "šparala",  je navdušeno strnil vtise Krkaš. Čeprav je poletje na vrhuncu, dela s polno paro. Nove ideje za pesmi ne počivajo, prav tako pa so na obzorju že naslednji nastopi. Veliko časa pa namenja  tudi vodenju programa na Radiu Krka, tako da bo na tisti pravi oddih še malo počakal.