laboratorij, hamburg, opice Svet24.si

FOTO: Nemški laboratorij groze

novorojenček Svet24.si

V plitkem grobu našli še živo novorojenčico

tišina Svet24.si

Le zakaj nas bi bilo tako strah biti sami?

poslanci, državni zbor Svet24.si

Bi lahko poslanec za potne stroške dobil tudi do ...

buče, semena, bučna-semena Odkrito.si

Jejte buče, a ne pozabite na bučna semena

Sulli, Choi Jin-ri Najstnica.si

Umrla zvezdnica K-POPa

polka1 Njena.si

Blaž Švab prvič spregovoril o svoji izbranki?

Zabavno Novo mesto

FOTO: Majal se je oder

Piše: M.K.

Čas objave:
05.08.2019 22:27

Radijec Rok Žurga si tudi poleti ne privošči čisto pravega, dolgega, brezskrbnega dopusta. Tudi kadar je prost, glava vedno dela, priznava vsestransko aktiven voditelj s Krke in nepogrešljiv član zasedbe Captain Morgan's Revenge. Konec julija so nastopili na odru slavnega festivala MetalDays v Tolminu. Časa za počitek pa praktično ni bilo, saj so le nekaj dni zatem nastopili še na Castle - Kolpa music festivalu.

Igrali so na zaključni dan festivala, kjer so enega od največjih odrov, če ne celo največjega, ogreli za legendarno zasedbo SOULFLY, skoraj že domače PARNI VALJAK in dub senzacijo ASIAN DUB FUNDATION. 

kokol (5 of 22).jpg
Kitarist CMR Janez Janežič - Johnny J
Foto: Robert Kokol

"No, tudi mi nismo prišli ravno na hladnega, saj so večer dobro zagnali domači punkerji JAJA BOYZ", je vzdušje pohvalil Rok. "Pred začetkom večernega programa nam je malo ponagajalo vreme, začelo je deževati, najbolj neprijetno pa je bilo, ko je začel veter majati oder, zato so nas zaradi varnosti tehniki poslali v pogostitveni šotor. Vreme se je potem k sreči umirilo in vse je potekalo tako kot mora, " je zanimivo izkušnjo opisal Rok. 

"Dogajanje se je zelo razživelo. Na odru nam je sicer izgledalo vse tako tiho in temno, v bistvu pa pri vsej tej veličini nismo imeli občutka, da se kaj dogaja. Šele ko smo videli posnetke izpred odra nam je bilo jasno, da se lučkar in tonski tehnik res nista "šparala",  je navdušeno strnil vtise Krkaš. Čeprav je poletje na vrhuncu, dela s polno paro. Nove ideje za pesmi ne počivajo, prav tako pa so na obzorju že naslednji nastopi. Veliko časa pa namenja  tudi vodenju programa na Radiu Krka, tako da bo na tisti pravi oddih še malo počakal.