franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Zabavno Dolenjske Toplice

FOTO: Četrtkov večer s Košmrljem in Country Koral

Piše: Radio Krka

Čas objave:
05.12.2015 11:49

V Pubu Pri Mostu v Dolenjskih Toplicah se je odvil decembrski Četrkov večer, tokrat v družbi glasbenika Toneta Košmrlja, ki se ga večina spominja kot ustanovnega člana in basista skupine Pop Design, danes pa nastopa z narodno zabavnim ansamblom Kolovrat. Obiskovalci so se družili tudi s plesalkami skupine Country Koral.

(Foto: Aleš Kramer)

Kot so sporočili se je Košmrlj razgovoril o tem, kaj vse je počel v svojem otroštvu, kako je bil od nekdaj drugačen, tudi "pastirček" je bil, krave je pasel, gradil hišico na višini 13 metrov, skratka bil je drzen pobalin, ki je sčasoma zrasel v glasbenika, ki ima za seboj še in še kilometrov – 27 let nastopanja s skupino Pop Design, zdaj pa nastopa z ansamblom Kolovrat, v katerem poje tudi njegova hčerka Nadja.

Večer, ki ga je vodila Erika Kralj, je minil tudi v družbi plesne skupine Country Koral, ki jo vodi Simon Cerjak iz Plesnega studia Novo mesto, ki skrbi tudi za koeografijo.

Tone Komšrlj je zaključil s sporočilom – naj v življenju nikoli ne lažemo in naj se ne obremenjujemo s tem, kaj počnejo drugi, ampak zgolj s tem, kaj počnemo sami, naj ohranjamo čisto vest in pazimo nase in na tiste, ki jih imamo radi.