franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Zabavno Brežice

FOTO: Ditka navdušila

Piše: Radio Krka

Čas objave:
30.06.2016 07:13

Suvereno je mlada pevka Ditka sinoči opravila z otvoritvenim uličnim koncertom festivala “Brežice, moje mesto” in v staro mestno jedro privabila veliko število obiskovalcev, ki jim službene obveznosti naslednjega dne nikakor niso preprečile odlične sredine zabave.

Vrhunski, domiseln in predvsem svojevrsten repertuar Ditkinih pesmi iz albuma “Ne bodi kot drugi” ter dodatek dovršenega performansa svetovno znanih priredb je ob spremljavi Ditkine kitare, kontrabasa in klaviatur sinoči zvenel popolnoma pravšenj za še eno nepozabno zgodbo festivala “Brežice, moje mesto”. Le-te pa se šele dobro pričenjajo. Sinoči so otvorili tudi razstavo arhiturnih razglednic Brežic avtorice Vesne Lapuh.

V polnem teku dogajanja pa je že tudi “Marš v Bresce”, 3-dnevni pohod najpogumnejših, ki so včeraj zjutraj pričeli s klestenjem več kot 100 kilometrov, ki povezujejo prestolnico z domačimi Brežicami. Na včerajšnji poti so si privoščili postanek v Ivančni Gorici, kjer jih je sprejela družina Branka Šekoranje in jih okrepčala za dolge kilometre, ki so še pred njimi. 7 pohodnikov danes nadaljuje pot, na glavnem prizorišču pa jim bodo zaploskali jutri ob 20.30 uri.