stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Zabavno Novo mesto

FOTO: Novoletne zaobljube Krkinih radijcev

Piše: M.K.

Čas objave:
03.01.2019 19:48

Med letom veliko obljubljamo, predvsem drugim, na prehodu iz starega v novo leto, pa delamo obračune, bilance in obljube tudi na osebnem področju. In kaj so letos sami sebi obljubili sodelavci Radia Krka?

JURE ZUPANČIČ
Moja novoletna zaobljuba je da bom pojedel in spil vse kar sem dobil med prazniki za darilo :)

Jure Zupancic.jpg
Jure Zupancic
Lastni arhiv

ROK ŽURGA

"Letos bom naredil izpit za vodnika reševalnega psa, z Blue opravil vsaj 1 izpit iz poslušnosti (če že ne 2), izdal vsaj 2 nove pesmi s Captain Morgan's Revenge in si po dolgem času privoščil dopust s svojima najdražjima Suzano in Blue.

MOJCA PROSENC

"Ker so se mi doslej še vse novoletne zaobljube sfižile, jih zadnja leta gladko ignoriram. Zakaj bi se sekirala še zaradi ene dodatne stvari? Tako da edina novoletna zaobljuba letos je ta, da nimam novoletnih zaobljub. Pika."In njena taktika za uresničitev obljube: "Kar bo pa bo."

TINA CVIJANOVIČ
"Tik pred prazniki sem zaradi poškodbe pristala na berglah, prisiljena na mirovanje. Ob taki situaciji se ti v hipu spremeni perspektiva. Zaveš se, da ni vse samo po sebi umevno. Zato bom v novem letu "trenirala" predvsem hvaležnost, za vse, kar imam in se veselila vseh lepih trenutkov."

Tina Cvijanovič in njen muc.jpg
Tina Cvijanovič in njen muc
Lastni arhiv

Naš muc Jure pa si po sliki sodeč želi čim manj fotografiranja:).

DOROTEJA STUPAR si je ob novem letu obljubila tri stvari:
- vzela si bom več časa zase, da izprežem in da bom uživala v naravi 
- več bom kvačkala, saj sem to postavila na stranski tir 
- veliko se bom smejala, bila pozitivna in spontana

Doroteja Stupar.jpg
Doroteja Stupar
R.K.

Hm... moje življenje je tako pestro, da že nekaj let ne beležim zaobljub," je razkril MARIJAN NOVINA. "Vem pa, da ostajam "nagajivo" razigran, pozitivno naravnan in nasmejan."

Vanja Movrin.jpg
Vanja Movrin
Lastni ahriv

VANJA MOVRIN
"Moje dosedanje novoletne zaobljube se niso nikoli uresničile (z novim letom začnem redno obiskovati fitness, zdravo živeti, iti iz službe po osmih urah, ... bla bla bla), zato sem si letos postavila le eno, malce
drugačno zaobljubo. Želim si, da v letu 2019 ponudila dom še enemu rešenemu španskemu hrtu, ki bo popestril dneve najini posvojenki Neri. To pomeni, da moram počasi, nevsiljivo, argumentirano in politično korektno prepričati mojega Marka, da bo tudi on pripravljen odstopiti kavč še eni koščeni hrtji ritki."

h-013.jpg
Vanjin hrt bo morda kmalu dobil družbo
Lastni arhiv
ALENKA DVOJMOČ BUČAR je iskreno priznala, da novoletnih obljub še nikoli ni imela in tudi letos je tako. Preprosto pluje s tokom...

KAJA KOVAČIČ 
"Nisem ravno človek novoletnih zaobljub. Ponavadi se držim dveh skromnih želja - zdravja in sreče, saj verjamem, da sta ti dve najbolj pomembni.

Letos pa si je vseeno postavila še dve zaobljubi.
1. Da uspešno končam tretji letnik novinarstva in na dve mapi do konca junija dodam še tretjo, 2. Da se z letošnjim letom začnem učiti igranja kitare, da lahko znanju prečne flavte končno dodam še en instrument, na katerega se bom ob prepevanju lahko sama tudi spremljala :)

Kaja Kovačič sanja o....jpg
O čem sanja Kaja Kovačič
Lastni arhiv

In kako bo Kaja uresničila svoje novoletne zaobljube?
Zdravje planiram ohranjati tako kot vsako leto - s sezonskim gibanjem (bordanje, rolanje, kolesarjenje, plavanje, tek na avtobus haha...). Srečo pa predvsem z dajanjem ljubezni in nesebično pomočjo nekomu, ki bi mojo pomoč potreboval.
Letnik nameravam uspešno končati s sprotnim delom in pridnostjo, zelo pa si želim tudi čimveč izkušenj nabrati na najboljšem Dolenjskem radiu - radiu Krka. In upam, da tudi ob deževnem vremenu med poslušalce prinesem vsaj malo sonca.

Kaja s kitaro.jpg
Kaja s kitaro
Lastni arhiv

Za mojo zadnjo željo pa načrta še ni. Zaenkrat se nahajam le v fazi želje. Zavedam se, da mi bo učenje kitare poleg študija, dela na radiu in v baru verjetno vzelo še tistega nekaj prostega časa, ki ga sicer porabim za lenarjenje, preživljanje časa s fantom, družino ali prijatelji. Vendar tli v meni že nekaj časa, zato se bom potrudila, da jo iz faze želje pripeljem tudi v realnost. Če pa kdo pozna pozornega in predvsem potrpežljivega učitelja, se pa priporočam. Pet akordov že znam, za začetek bo haha," je optimistična Kaja.