george 2 profi Odkrito.si

Princ George v šoli: mučne razmere, staršem ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 23. februarja

burak 3 Svet24.si

Zapeljivec iz serije Moja boš je postal še ...

ptuj-hajdina Svet24.si

Kje je zapadlo največ snega in na katerih cestah ...

cheryl, liam payne (4) Najstnica.si

Tako sta utišala govorice o razhodu

manca spik Njena.si

Manca Špik ga ima dovolj

Anne po porodu Njena.si

V to fotografijo je ujel srečo in bolečino ...

Zabavno

FOTO: Ponedeljkova jutra so mu mačji kašelj

Piše: P.M.

Čas objave:
30.01.2018 10:02

Začetki tedna bodo poslej na Krki v moški domeni, saj boste v jutranjem programu poslušali nov glas frekvence 106,6. Primož Siter, prekaljen radijski voditelj z več kot 15-letnimi izkušnjami v radijskih studiih, pravi, da se je po dveh otrocih naučil spopadati z jutranjimi tegobami. Prebujanje v njegovi družbi bo zato zagotovo lažje in prijetneje.

Ekipi Radia Krka se je pridružil slovenski radijski voditelj Primož Siter, ki je dobro poznan z radijskih postaj širom Slovenije in kot PR-ovec uspešno zastopa številne slovenske glasbenike. Izkušen glas in njegova produkcijsko izdelana drža bosta zagotovo obogatili vsebine domače frekvence 106,6, kjer ga boste lahko slišali ob ponedeljkih in sredah zjutraj, ter dveh vikendih. 

Siter, ki sicer prihaja iz Trbovelj, bo zlahka postal eden od "Krkašev". JV regija mu je blizu, saj dobro pozna tukajšnje širše družbeno dogajanje. Najbolj se veseli stika z domačimi ljudmi in spoznavanja njim zanimivih tem, predvsem pa dogodkov. Te in tudi druge lokalne vsebine bo še bolj približal zvestemu občinstvu Radia Krka.