sasa sasa in miha+ Odkrito.si

Saša Lendero: Žal nama je, da se je tako obrnilo

horoskop-astrologija Svet24.si

Horoskop za četrtek, 16. avgusta

Duhovna pot Petisvet

Vse se ruši! Kaj se dogaja?

new haven, predoziranje, yale Svet24.si

VIDEO in FOTO: V parku pri sloviti univerzi zaradi...

mateja pintar- Tomaž Bradeško Photography (5) Svet24.si

Nevesta na invalidskem vozičku je plesala do ...

Rita Ora Najstnica.si

Rita Ora pokazala svoje telo v kopalkah

ana praznik 1 Njena.si

Ana Praznik zaradi partnerja v solzah

Zabavno

FOTO: Ponedeljkova jutra so mu mačji kašelj

Piše: P.M.

Čas objave:
30.01.2018 10:02

Začetki tedna bodo poslej na Krki v moški domeni, saj boste v jutranjem programu poslušali nov glas frekvence 106,6. Primož Siter, prekaljen radijski voditelj z več kot 15-letnimi izkušnjami v radijskih studiih, pravi, da se je po dveh otrocih naučil spopadati z jutranjimi tegobami. Prebujanje v njegovi družbi bo zato zagotovo lažje in prijetneje.

Ekipi Radia Krka se je pridružil slovenski radijski voditelj Primož Siter, ki je dobro poznan z radijskih postaj širom Slovenije in kot PR-ovec uspešno zastopa številne slovenske glasbenike. Izkušen glas in njegova produkcijsko izdelana drža bosta zagotovo obogatili vsebine domače frekvence 106,6, kjer ga boste lahko slišali ob ponedeljkih in sredah zjutraj, ter dveh vikendih. 

Siter, ki sicer prihaja iz Trbovelj, bo zlahka postal eden od "Krkašev". JV regija mu je blizu, saj dobro pozna tukajšnje širše družbeno dogajanje. Najbolj se veseli stika z domačimi ljudmi in spoznavanja njim zanimivih tem, predvsem pa dogodkov. Te in tudi druge lokalne vsebine bo še bolj približal zvestemu občinstvu Radia Krka.