saša stzosič furst uroš Odkrito.si

Konec! Zakaj sta se razšla znana slovenska ...

Christian Bale Svet24.si

Igralec se je zbal za svoje življenje, tega ne bo...

Horoskop Petisvet.si

Astro nasveti: od 21.1. do 27.1.2019

ljubljana, drevored, sneg Svet24.si

Naslednje dni bo vreme povsem zimsko, celo na ...

Shuhada Davitt, Sinead O\'Connor Svet24.si

Sinead O'Connor mrzlično išče sina

Katarina Čas, Lado Bizovičar (3) Njena.si

Katarina in Lado sta si skočila v objem

Blaž Švab Njena.si

Srce parajoče: Pred mamino smrtjo trkali na ...

Zabavno

FOTO: Ponedeljkova jutra so mu mačji kašelj

Piše: P.M.

Čas objave:
30.01.2018 10:02

Začetki tedna bodo poslej na Krki v moški domeni, saj boste v jutranjem programu poslušali nov glas frekvence 106,6. Primož Siter, prekaljen radijski voditelj z več kot 15-letnimi izkušnjami v radijskih studiih, pravi, da se je po dveh otrocih naučil spopadati z jutranjimi tegobami. Prebujanje v njegovi družbi bo zato zagotovo lažje in prijetneje.

Ekipi Radia Krka se je pridružil slovenski radijski voditelj Primož Siter, ki je dobro poznan z radijskih postaj širom Slovenije in kot PR-ovec uspešno zastopa številne slovenske glasbenike. Izkušen glas in njegova produkcijsko izdelana drža bosta zagotovo obogatili vsebine domače frekvence 106,6, kjer ga boste lahko slišali ob ponedeljkih in sredah zjutraj, ter dveh vikendih. 

Siter, ki sicer prihaja iz Trbovelj, bo zlahka postal eden od "Krkašev". JV regija mu je blizu, saj dobro pozna tukajšnje širše družbeno dogajanje. Najbolj se veseli stika z domačimi ljudmi in spoznavanja njim zanimivih tem, predvsem pa dogodkov. Te in tudi druge lokalne vsebine bo še bolj približal zvestemu občinstvu Radia Krka.