gasilec, gasilci Svet24.si

Novo zažiganje vozil, tokrat v Šiški

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Zabavno Novo mesto

HIT DNEVA: David & Alex feat. Sam - Ta občutek

Piše: Radio Krka

Čas objave:
21.08.2016 07:44

‘Ta občutek’ nova skladba je tokratno novo glasbeno sodelovanje Davida in Alexa Volaska s koroškim raperjem Samom. Volasko kot soavtor in producent z Davidom sodeluje že dobro leto. Na letošnji Emi se je prav David s skupino D BASE predstavil s skladbo ‘Spet živ’, ki so jo mlajši poslušalci takoj vzljubili.

“Do tokratnega sodelovanja je prišlo spontano. Gre za zelo pozitiven napev, ki kliče po pozitivi in poslušalce nagovarja, da morajo v vsem iskati dobre in ne slabe stvari.” so povedali vsi trije, ki so tudi soavtorji skladbe.

Samo Sam, ki prihaja iz Črne na Koroškem a v Ljubljani ustvarja, je na povabilo z veseljem pristal. Kot sam pravi: “Glasba je najboljši način izražanja občutkov in mišljenja“. V lanskem letu je izdal debitantski album “Sreča na vrvici”, na kateri so skladbe, ki jih je posnel v sodelovanju z priljubljenim raperjem Nipketom , pevcem Erikom, ter producentoma Došo in Damjanom Jovićem.

Alex Volasko je avtor, producent in pevec ter letošnji zmagovalec Pop rock večera glasbenega festivala Dnevi slovenske zabavne glasbe, pred tremi leti je na Melodijah morja in sonca prejel nagrado za obetavnega glasbenika za skladbo ‘Tam na obali’, mnogi pa se ga spomnijo tudi kot pevca,  v priljubljeni zabavni oddaji nacionalne televizije, Moja Slovenija.

David je že raperska stalnica na slovenski glasbeni sceni. Sodeloval je že z mnogimi izvajalci ter raperji (Trkaj, Murat, Zlatko, Cazzafura, Klemen Klemen, idr.) ter kot član zasedbe D Base sodeloval na EMI 2016. Izdal je tudi že dva studijaka albuma, “Impulz” in “Kje smo”.

David & Alex feat. Sam - Ta občutek