podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

miša-margan Njena.si

Miša Margan bo drugič postala mamica

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

Zabavno Hrvaška

HIT DNEVA: Gibonni po angleško

Piše: Radio Krka

Čas objave:
14.05.2013 09:32

Gibonni, eden od najbolj popularnih hrvaških kantavtorjev, predstavlja novi single 'Ain't bad enough for R'N'R'. Tako skladba kot album '20th Century Man' sta v celoti posneta v angleškem jeziku!

Gibonni je s tem albumom naredil prvi veliki korak na tujo glasbeno sceno - album je že izšel v Italiji, Avstriji, na Madžarskem, Češkem in Poljskem, Gibonni pa ga je na koncertih promoviral z nastopi z Mickom Hucknalom (Simply Red) v Budimpešti in Pragi.

Aleksandar Dragaš, pomemben hrvaški glasbeni kritik, je med drugim o albumu zapisal: »Gibonni je natančno izbral nišo, v katero se najbolje vklaplja to, kar počne na domačem tržišču; hrvaški know-how je vklopil v evropsko in svetovno ponudbo classik rocka, za kar je zaslužen tudi producent Andy Wright, ki je isti posel opravljal za Simply Red, Simple Minds, Eurythmics, Toma Jonesa in niz drugih 'top of the pops' izvajalcev.«

Album '20th Century Man' v izdaji Gibonnijeve založbe Mala vrata in založbe Dallas bo kmalu v redni pridaji na vseh običajnih prodajnih mestih, do takrat pa Gibonni album predstavlja s sklabo 'Ain't bad enough for R'N'R', ki jo že lahko slišite na radijskih postajah. Čistokrvno rock'n'roll skladbo z duhovitim besedilom izvrstno bogatijo soul pihalna sekcija in sijajni gospel spremljevalni vokali. Za skladbo bo Gibonni kmalu posnel tudi videospot.