Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Zabavno Novo mesto

HIT DNEVA: Muff - Where You Left Me

Piše: Radio Krka

Čas objave:
18.05.2016 07:32

»Where You Left Me« je napovedni singel z novega albuma Muff, katerega izid lahko pričakujemo jeseni in bo v celoti posnet v angleškem jeziku. Prinaša občutje prihajajočega poletja in v ustvarjalnem smislu tudi za zasedbo predstavlja novo obdobje. Za pesem so na različnih lokacijah v Ljubljani in na Gorenjskem posneli tudi video spot.

Muff je slovenska pop skupina, ki je nastala leta 2011. Skupino sestavljajo Senida Hajdarpašić - Senidah (vokal), Tadej Košir (električna kitara), Grega Robić (bas kitara), Dorian Granda (bobni) in Miha Gorše (klaviature, spremljevalni vokal), deluje pa pod producentsko taktirko Anžeta Kacafure - Cazzafure.

Najbolj znani so po uspešnici Naj sije v očeh, ki je prvotno nastala kot džingel za oglasne bloke na Pop TV. Naj sije v očeh je bila najbolj predvajana slovenska skladba na slovenskih radiih leta 2012. Leta 2014 so osvojili drugo mesto na Emi s pesmijo Let Me Be (Myself), z Uspavanko pa so nekaj mesecev pozneje nastopili na Viktorjih. 15. novembra 2014 je izšel njihov albumski prvenec Muff, za katerega so prejeli zlato piščal za najboljši album leta 2014.

MUFF - Where You Left Me