stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Zabavno Peking

Jackie Chan bo svoje premoženje podaril

Piše: Radio Krka

Čas objave:
21.11.2012 16:35

Kitajski akcijski zvezdnik Jackie Chan bo vse svoje premoženje, ki je vredno kar 130 milijonov evrov, razdelil dobrodelnim organizacijam. Sin ne bo dobil ničesar, saj je Jackie mnenja, da lahko dobro zasluži tudi sam.

58-letni Jackie Chan je v intervjuju v Pekingu izjavil, da bo vse svoje premoženje podaril v dobrodelne namene, svojemu sinu pa ne namerava zapustiti ničesar. Kot pravi, verjame, da je njegov sin sposoben zaslužiti svoj denar. 58-letni Jackie se sicer poslavlja iz sveta filma. Na letošnjem festivalu v Cannesu je povedal, da je Chinese Zodiac njegov zadnji film, ki ga je posnel kot akcijski junak. "Nisem več mlad in povem vam po resnici, zelo, zelo sem utrujen. Poleg tega, svet je dandanes še preveč nasilen. Rad imam akcijo, ampak ne maram nasilja,'' je dejal simpatični igralec, ki je kariero začel kot kaskader v filmih Brucea Leeja Fist of Fury in Enter The Dragon.

Sin Jaycee je tudi stopil po očetovih stopinjah, vendar je pri tem dosti manj uspešen kot njegov svetovno znani oče. Nastopil je v več kot 20 filmih, vendar vsi veljajo za polom. Film Double Trouble, v katerem je nastopil, velja celo za enega najslabših filmov v zgodovini filma. V kinematografih je namreč zaslužil skromnih 10 tisoč dolarjev.