IMG_20180401_134602 Odkrito.si

Tanja Žagar tega ne bo nikoli pozabila! S sinkom ...

IMG_9047 Svet24.si

FOTO: Estradniki se veselijo iskanja pirhov in ...

Žalostna ženska Petisvet.si

Žalostna resnica o njej, ki o drugih grdo govori!

sarec marjan1 - profimedia Svet24.si

Kot ga (ne) poznate: ko Šarca podcenjujejo kot ...

iča Svet24.si

Umrla humoristka Iča Putrih

škufca andrej Njena.si

Andrej Škufca z ženo in sinom uživa na soncu

miha in danijela Njena.si

Takšno soprogo ima Miha Perat

Zabavno Novo mesto

Juretova babica je za štose

Piše: M.K.

Čas objave:
01.04.2019 08:52

Prvi april je edini dan v letu, ko so laži dovoljene, celo zaželene. Ste že koga nasmejali na ta račun? Previdno, komu in kaj boste danes verjeli, ker tudi vas lahko kdo danes prepriča v nekaj, kar sploh ni res.

Naš jutranji voditelj Jure Zupančič je nasmejan že navsezgodaj zjutraj in to čisto vsak ponedeljek, saj vedno pride v službo dobre volje. Zadnje čase se za prvi april ne pripravlja posebej, ker ga vsi pričakujejo in je že res težko koga presenetiti, je prepričan Jure.

"Se pa spomnim, kako me je babica, ko sem bil še mlajši, potegnila za nos. Ko sem prišel iz šole, mi je rekla da je soseda padla po stopnicah in si zlomila nogo in da jo gremo sedaj obiskati v bolnico. In jaz sem se že oblekel in se pripravil na odhod, pri vratih pa me je že čakala babi in se mi smejala in mi končno povedala da me je potegnila za prvi april. "  

"Moja babi je zelo prepričljiva in obvlada črn humor, " se smeji Jure. "Je pa dobro, da ta njena šala ni bolela ne mene, ne babice, ne sosede. Kdo ve, mogoče pa tudi danes zame pripravlja kakšno presenečenje, " pravi krkaš, ki si je danes zjutraj na najboljšem zame že privoščil poslušalce Radia Krka.