Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

Zabavno Novo mesto

Mambo Kings in DJomla KS s Pijemo danima

Piše: Radio Krka

Čas objave:
26.06.2015 17:20

Skupina Mambo Kings, ki je že dolga leta sinonim za nepozabno zabavo, tik pred poletnimi temperaturami predstavlja novo pesem ‘Pijemo danima‘, ki jo je posnela skupaj z legendo balkanske glasbene scene in avtorjem največje uspešnice zadnjih let ‘Gajba puna piva’!

Mambo Kings so z DJomlo KS že sodelovali in sicer ob koncu lanskoletnih poletnih dni, tik pred dvajsetletnico glasbenega ustvarjanja, ki ga je skupina v velikem slogu praznovala na obali. Skladbo ‘Preko Beograda do Ljubljane‘, je skupina ob jubileju poklonila svojim poslušalcem. Da je pesem uspešnica, dokazuje že 1.271.647 ogledov na Youtube.
Le dober mesec kasneje je skupina k sodelovanju povabila veliko ljubljenko slovenskega občinstva, hrvaško pevko Danijelo Martinović. Nastala je pesem ‘Te quero’, ki so jo posneli kar v dveh verzijah. V uradni pesmi ‘Te Quiero’ se je Danijela prelevila v špansko zapeljivko, medtem ko v drugi verziji pesmi pevka svoj del pesmi odpoje v hrvaškem jeziku.

Mambo Kings svojim poslušalcev že predstavljajo nov avtorski projekt ‘Pijemo danima‘. Avtor besedila pesmi je DJomla KS, za glasbo pa je poskrbel klaviaturist skupine, Aleš Bartol. Za ponovno sodelovanje so se odločili zaradi odlične zabave in izjemne energije med ustvarjanjem. »Že mesec dni po izidu ‘Preko Beograda do Ljubljane’ smo vedeli, da to ni zadnje sodelovanje.« so povedali člani skupine. Videospot so posneli na letošnjem Springbreaku v Poreču, na katerem je bilo izjemno mrzlo, a jim je kljub temu uspelo ujeti poletno vzdušje.


VIDEO