franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Zabavno Novo mesto

Nuša ima novega

Piše: Radio Krka

Čas objave:
30.06.2016 10:03

Sašo Gačnik "Svarogov" in Nuša Derenda sta izdala udarno poletno pesem, ki sta jo pospremila z videospotom z naslovom "Beat in ti«.

Duet je plod dolgoletnega prijateljstva in glasbenega sodelovanja med Sašem in Nušo. S singlom "BEAT in TI" Sašo napoveduje svoj težko pričakovani samostojni album, ki bo najprej v slovenski različici izšel jeseni. V pripravi pa je tudi rusko jezična verzija albuma. Avtor glasbe je Sašo Gačnik - Svarogov, besedilo pesmi je napisal Miha Guštin - Gušti, kitare in čarango je zaigral Robert Pikl, basist Jani Hace, bobni in tolkala pa so bili v rokah Davida Morgana. Producent je bil Martin Štibernik.

Pesem je pospremil videospot, v katerem so k sodelovanju povabili tudi stilistko Jernejo P. Zhembrovskyy, ličenje in pričesko pa so prepustili umetniku ličenja z izjemnimi idejami, nekoč članu zasedbe Sestre, ki se predstavlja z umenitškim imenom Emperatrizz. 

Video na pesem "Beat in ti" je tako res izdelek, ki je privlačen tudi za oko - tako kot se pri Nušinih video spotih pogosto dogaja. S Sašom sta k sodelovanju povabila tudi izjemnega fotografa Luko Rebolja.

Sicer pa so pri projektu sodelovala tudi številna druga znana imena slovenske scene:  Dee Jay Dady, Andrea Ćurić, Daša Podržaj, Katja Hleb, Evelyn Vuk, Andrej Jovanovič, Vito Klavora, Žiga Švegelj, Matevž Draksler, Andreja Vakselj, Urška Kovačič, Ana Kondič, Tanja Trobec, Maša Denonik, Alena Musič, Nik Korošec, Emina Mešič in Tomaž Krajnc. Spot je bil posnet na Dvorcu Novo Celje.