Femme fatale: Snežana Vukmirović Odkrito.si

Slovo lepe slovenske športnice

krogla Svet24.si

Vse velike skrivnosti lepih magičnih krogel

tek Svet24.si

Pod drobnogledom: izbrati tek ali hojo?

Blaž Brodnjak Svet24.si

Skrivnostni sestanki pri Marjanu Šarcu

barva las Najstnica.si

Trend pričesk, ki vas bo navdušil

Tanja Žagar2_osebni arhiv Njena.si

Tanja Žagar: Toliko kot pečem od rojstva sinka, ...

indira ekic Njena.si

Toliko se je Indira 'zredila' po koncu šova

Zabavno Novo mesto

FOTO: Veseli december na Krki

Piše: R.K.

Čas objave:
01.12.2017 10:42

Tudi pri nas smo začeli z decembrskim vzdušjem. Praznično smo obarvali zvočno podobo in okrasili studio, začeli pa smo tudi z obdarovanjem naših poslušalcev.

V petkovem dopoldnevu so voditelji Petra Majdič, Uroš Papež in Rok Žurga naredili uvod v veseli december na Radiu Krka.

Poleg praznično obarvane zvočne podobe, smo v studiu postavili smrečico, okrasili smo tudi mikrofone, vse skupaj pa v živo prenašali na našem Facebooku. V članku Kakšen pa je vaš? smo začeli novo akcijo, v sklopu katere vas vabimo, da nam pošljete fotografije svojih adventnih venčkov.

Smo pa v vzdušju decembrskega obdarovanja priredili tudi dve nagradni igri. V novo majčko Radia Krka smo oblekli Sofijo, z novo nakupovalno torbo Krke bo nakupovala Lidija, pod dežnikom Radia Krka pa se bo po novem sprehajal Boštjan. 
Skupaj s KUD Vesel teater pa na projekcijo nagrajenega filma DRUŽINA, režiserja Roka Bička, to sobotov Kulturno kongresni center v Dolenjskih Toplicah peljemo Draga iz Škocjana in Rada iz Straže, ki sta prejela po dve brezplačni vstopnici.

S tem pa vsekakor ni konec obdarovanja na Radiu Krka. Decembra bomo namreč še nekajkrat nagradili vašo zvesto poslušanje, zato ostanite z nami na 106,6  in FB profilu Radio Krka.