katarina cas Odkrito.si

Ko Katarina Čas razplete zgodbo …

table rock_ladjica-17 mrtvih Svet24.si

VIDEO: Izgubila je devet članov družine. Prosila...

Indijanka prerokuje Petisvet

Prerokba starodavnih Indijancev se uresničuje?

toca Svet24.si

VIDEO: Noro! Zapadlo je za 20 centimetrov - toče!

gozd_sprehod Svet24.si

Mora biti prava, a tudi zdrava

Četrti \'da\' Dese Muck Njena.si

Desa Muck se je zopet poročila

poroka Njena.si

Dončič razkril skrivnost: Zadoneli so poročni ...

Zabavno Novo mesto

FOTO: Veseli december na Krki

Piše: R.K.

Čas objave:
01.12.2017 10:42

Tudi pri nas smo začeli z decembrskim vzdušjem. Praznično smo obarvali zvočno podobo in okrasili studio, začeli pa smo tudi z obdarovanjem naših poslušalcev.

V petkovem dopoldnevu so voditelji Petra Majdič, Uroš Papež in Rok Žurga naredili uvod v veseli december na Radiu Krka.

Poleg praznično obarvane zvočne podobe, smo v studiu postavili smrečico, okrasili smo tudi mikrofone, vse skupaj pa v živo prenašali na našem Facebooku. V članku Kakšen pa je vaš? smo začeli novo akcijo, v sklopu katere vas vabimo, da nam pošljete fotografije svojih adventnih venčkov.

Smo pa v vzdušju decembrskega obdarovanja priredili tudi dve nagradni igri. V novo majčko Radia Krka smo oblekli Sofijo, z novo nakupovalno torbo Krke bo nakupovala Lidija, pod dežnikom Radia Krka pa se bo po novem sprehajal Boštjan. 
Skupaj s KUD Vesel teater pa na projekcijo nagrajenega filma DRUŽINA, režiserja Roka Bička, to sobotov Kulturno kongresni center v Dolenjskih Toplicah peljemo Draga iz Škocjana in Rada iz Straže, ki sta prejela po dve brezplačni vstopnici.

S tem pa vsekakor ni konec obdarovanja na Radiu Krka. Decembra bomo namreč še nekajkrat nagradili vašo zvesto poslušanje, zato ostanite z nami na 106,6  in FB profilu Radio Krka.