franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Zabavno Novo mesto

VIDEO: HIT DNEVA - Antonija Šola "Volimo se volimo"

Piše: Radio Krka

Čas objave:
11.07.2016 07:33

V današnjem hitu dneva poslušamo Antonijo Šola in njeno poletno skladbo Volimo se volimo.

Antonija Šola nam je to poletje pripravila pravo glasbeno poslastico z nalezljivim besedilom in zapeljivim plesnim ritmom z naslovom "Volimo se volimo".

Simpatična Antonija, ki je pesem izdala pri založbi Croatia Records, je v videospotu obkrožena s skupino zapeljivih deklet, ki jih je v objavi na družbenem omrežju najavila kar s hashtagom #sholasangels, s katerimi se vidno zabava na plažah in po klubih v Istri.

Dekleta so snemala vroče poletne prizore videospota kar na plaži v Medulinu, s tem pa izzvale veliko zanimanja in navdušenja pri kopalcih, ki so jih spremljali vse tri dni snemanja. Prizore, ko se zabavajo v klubu, pa so posneli kar med večerno zabavo deklet.

»Videospot je nastal spontano, tako je namreč videti dopust z mojimi prijateljicami. Kamere nismo niti zaznale, me smo se zabavale, kopale, uživale, hodile ven, tako da je videospot svojevrsten reality show mojega dopusta s prijateljicami,« je o snemanju videospota, ki ga je tudi tokrat pripravila njena stalna ekipa, ki jo vodi režiser Igor Vignjević. povedala energična Šola.


Antonija se je tudi tokrat, kot v večini svojih pesmi, podpisala pod glasbo in besedilo, skupaj s producentom Branimirom Mihajlevićem. Povedala je, da ima poletni veliko inspiracije, zato kot avtorica sodeluje tudi pri mnogih drugih pesmih hrvaških zvezd in pevcev.

Poleti bo nastopala skupaj s svojo spremljevalno skupino, na koncertih pa boste lahko slišali njene uspešnice, med drugim tudi: "Zovem da ti čujem glas", "Milijun poljubaca", "Nezgodna", "Samo u parfemu", "Volim osmijeh tvoj", "Pratim te", "Što ti dadoh", " Srce nije kamen"...

Pravi, da obožuje koncerte na katerih se lahko sreča s svojo publiko, rada pa ima tudi sodelovanje s kolegi glasbeniki, ki jo z vsako novo pesmijo ponovno inspirirajo.