stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Jutro na Krki Radio Krka

Dolenjke so ga končno dočakale

Piše: RK

Čas objave:
13.02.2023 10:33

V ponedeljkovem Jutru na Krki je Dolenjsko prebudil in ogrel trenutno najbolj vroč glasbenik pri nas Žan Serčič. Predstavil je novo pesem Pusti Mi Spomin, ki jo bo kmalu zapel v živo tudi na Dolenjskem. Že 4. marca ga lahko vidimo in slišimo v dvorani La Vie v Kostanjevici na Krki.

Žan Serčič, trenutno najbolj vroč glasbenik na slovenski glasbeni sceni, je v zabavnem pogovoru s Petro in Juretom dodobra segrel dolenjske poslušalce, predvsem pa poslušalke, ki so že dan prej na družbenih omrežjih radia Krka nestrpno pričakovale Žanov obisk in intervju. Zgodilo se je celo tako, da je se je Žan med komentarji vključil v debato s poslušalkami in dejal, da je bil to eden najbolj izvirnih komentarjev, ki jih je do zdaj dobil. Kaj je točno bilo v komentarjih, kako je Žan odreagiral na pričakovanja in načrte poslušalk ter s kom je načrtoval prebujanje na Valentinovo, preverite v pripetem posnetku pogovora, v katerem je Žan v živo zapel tudi svojo novo pesem Pusti mi spomin in povabil na svoj koncert ob dnevu žena v dvorani La Vie v Kostanjevici na Krki, 4. marca ob 20. uri.

zan, sercic, nova, pesem, pustimispomin, 2023
Žan Serčič v Jutru na Krki
RK

"Pesem 'Pusti mi spomin' govori o spoznanju, da je vse minljivo. Nič nismo prinesli s seboj in nič ne bomo odnesli na drugi svet. Vseeno pa se nam včasih nekatere stvari in ljudje zdijo samoumevni, dokler jih ne izgubimo in šele takrat se zavemo koliko so nam v resnici pomenili," povzame vsebino svojega prvega letošnjega radijskega singla Žan Serčič, ki je glavni avtor skladbe, v studiu pa so mu priskočili na pomoč njegovi Šakali in zdaj že stalni sodelavec, glasbeni producent Krešimir Tomec.

zan, sercic, nova, pesem, pustimispomin, 2023
Žan Serčič v Jutru na Krki
RK


To pesem je že nekajkrat zapel ob kitari na svojih koncertih in vedno požel navdušen odziv občinstva: "Vedno se je ob tem zgodil nek magični trenutek. Skoraj vsak od nas je že kdaj v življenju imel te občutke, zato se ni težko poistovetiti z besedilom, se pa že veselimo, da bomo to pesem v živo igrali na prihajajoči koncertni turneji."

zan, sercic, nova, pesem, pustimispomin, 2023
Žan Serčič v Jutru na Krki
RK


Videospot, ki spremlja glasbeno zgodbo, je v začetku leta nastal na španski Mallorci, kjer si je Žan s Tonijem Konradom, ki ga na večini delovnih obveznosti spremlja s kamero in fotoaparatom, privoščil kreativni oddih po veselem decembru. Ustvarila sta čudovito razglednico, ki še poudarja ambient skladbe, ki vam bo hitro zlezla pod kožo.

Intervju Žan Serčič