brioni, brionka, ladja Svet24.si

FOTO: Ob močnem neurju potonila ladja Brionka

zlato Svet24.si

Iskalec zlata zadel terno in obogatel

zapor ig 2 Necenzurirano

Spi v zaporu, čez dan pomaga osumljenim pranja ...

jerca legan milan cvikl m24 Reporter.si

Ločitvena vojna za luksuzno vilo: Umazano ozadje ...

primoz roglic lev Ekipa24.si

Kakšen kralj! Rogličev sin po dirki zasenčil ...

Everybody loves Raymond Odkrito.si

Tragično ozadje srečne družine

luka asistenca Ekipa24.si

Luuuukaaaa! Dončić je šokiral svet z najbolj ...

Jutro na Krki Radio Krka

Dolenjke so ga končno dočakale

Piše: RK

Čas objave:
13.02.2023 10:33

V ponedeljkovem Jutru na Krki je Dolenjsko prebudil in ogrel trenutno najbolj vroč glasbenik pri nas Žan Serčič. Predstavil je novo pesem Pusti Mi Spomin, ki jo bo kmalu zapel v živo tudi na Dolenjskem. Že 4. marca ga lahko vidimo in slišimo v dvorani La Vie v Kostanjevici na Krki.

Žan Serčič, trenutno najbolj vroč glasbenik na slovenski glasbeni sceni, je v zabavnem pogovoru s Petro in Juretom dodobra segrel dolenjske poslušalce, predvsem pa poslušalke, ki so že dan prej na družbenih omrežjih radia Krka nestrpno pričakovale Žanov obisk in intervju. Zgodilo se je celo tako, da je se je Žan med komentarji vključil v debato s poslušalkami in dejal, da je bil to eden najbolj izvirnih komentarjev, ki jih je do zdaj dobil. Kaj je točno bilo v komentarjih, kako je Žan odreagiral na pričakovanja in načrte poslušalk ter s kom je načrtoval prebujanje na Valentinovo, preverite v pripetem posnetku pogovora, v katerem je Žan v živo zapel tudi svojo novo pesem Pusti mi spomin in povabil na svoj koncert ob dnevu žena v dvorani La Vie v Kostanjevici na Krki, 4. marca ob 20. uri.

zan, sercic, nova, pesem, pustimispomin, 2023
Žan Serčič v Jutru na Krki
RK

"Pesem 'Pusti mi spomin' govori o spoznanju, da je vse minljivo. Nič nismo prinesli s seboj in nič ne bomo odnesli na drugi svet. Vseeno pa se nam včasih nekatere stvari in ljudje zdijo samoumevni, dokler jih ne izgubimo in šele takrat se zavemo koliko so nam v resnici pomenili," povzame vsebino svojega prvega letošnjega radijskega singla Žan Serčič, ki je glavni avtor skladbe, v studiu pa so mu priskočili na pomoč njegovi Šakali in zdaj že stalni sodelavec, glasbeni producent Krešimir Tomec.

zan, sercic, nova, pesem, pustimispomin, 2023
Žan Serčič v Jutru na Krki
RK


To pesem je že nekajkrat zapel ob kitari na svojih koncertih in vedno požel navdušen odziv občinstva: "Vedno se je ob tem zgodil nek magični trenutek. Skoraj vsak od nas je že kdaj v življenju imel te občutke, zato se ni težko poistovetiti z besedilom, se pa že veselimo, da bomo to pesem v živo igrali na prihajajoči koncertni turneji."

zan, sercic, nova, pesem, pustimispomin, 2023
Žan Serčič v Jutru na Krki
RK


Videospot, ki spremlja glasbeno zgodbo, je v začetku leta nastal na španski Mallorci, kjer si je Žan s Tonijem Konradom, ki ga na večini delovnih obveznosti spremlja s kamero in fotoaparatom, privoščil kreativni oddih po veselem decembru. Ustvarila sta čudovito razglednico, ki še poudarja ambient skladbe, ki vam bo hitro zlezla pod kožo.

Intervju Žan Serčič